У Львові облаштовують сквер «Кам'янка»

16:45 5 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Шевченківська районна адміністрація облаштовує на вулиці Ожиновій у Рясному сквер «Кам'янка».

Про це, як повідомили в п’ятницю, 5 липня, в прес-службі Львівської міськради, розповіла голова Шевченківської районної адміністрації Надія Банах. За її словами,  саном на сьогодні виконано 80% робіт, а вже до кінця наступного тижня адміністрація планує здати в експлуатацію об’єкт, загальна вартість робіт з облаштування якого становить близько шести мільйонів гривень.

Надія Банах також зазначила: «Це перехідний об’єкт ще з минулого року, роботи розпочалися в листопаді 2018-го. Загальна вартість становить приблизно 6 млн. грн. Нам вже вдалося зробити доріжки, тротуари, встановити вуличні меблі, дитячо-спортивний майданчик з різними елементами, посіяти газони, висадити дерева».
«Наразі об’єкт ще не зданий в експлуатацію, оскільки тривають роботи з облаштування вуличного освітлення. Станом на сьогодні роботи виконано на 80%. Районна адміністрація планує закінчити облаштування наступного тижня й просить мешканців та гостей міста не нищити встановлені лавки та берегти вуличні меблі у сквері», – поінформувала також Надія Банах.

«У неділю, 7 липня, 16.00 в оновленому сквері поруч ВПУ №63 на вулиці Ожинова, 5у мікрорайоні Кам’янка (Рясне) розпочнеться фестиваль «Кам'янка Фест». На території скверу буде змонтована сцена для виступів місцевих колективів. У рамках фестивалю відбудеться празник місцевого храму Пресвятого серця Христового», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів