Сьогодні о 17.00 у Львові відкриють школу джазу й сучасної музики

12:30 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 2 грудня в Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а відбудеться відкриття Львівської школи джазу й сучасної музики.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що сьогодні, 2 грудня, о 17.00 у Першій Львівській Медіатеці на вулиці Мулярській, 2а, відбудеться відкриття Львівської школи джазу й сучасної музики. У повідомленні також конкретизують:

«Львівська Школа Джазу та Сучасної Музики – це перша та єдина музична школа у місті для усіх охочих навчитись грати джаз. У Школі викладатимуть провідні джазові музиканти Львова та України.

Проводитимуться індивідуальні та групові лекції, створюватимуться ансамблі. Кожен охочий матиме змогу опанувати обраний інструмент та грати разом з викладачами та іншими учнями.

За словами організаторів, сучасна методика навчання Школи надасть змогу учневі будь-якого віку за недовгий термін досягнути необхідного рівня гри на обраному інструменті. Навчання проходитиме з використанням комп'ютерної техніки та новітніх програм для музикантів.

Після офіційної частини відбудеться концерт викладачів Школи. Таким чином учні зможуть послухати своїх майбутніх наставників наживо та поспілкуватися з ними. 

Наступного дня, 3 грудня, о 19:00 вчителі та керівник Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики – Михайло Балог – запрошують на джазову вечірку у «Дзизі» на вулиці Вірменській, 35. У програмі цього вечора: Dj T-One та jam-session за участю викладачів Школи.

Більше інформації щодо відкриття та власне Львівської Школи Джазу та Сучасної Музики на сторінці в Фейсбуці:www.facebook.com/jazzschool. Контакт: Михайло Балог, тел. 063-042-35-46».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів