У Львові о 17.00 стартує благодійний аукціон «Митці – воїнам», усі кошти з якого підуть військовим (відео, трансляція)

15:00 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Триватиме він 2-14 серпня в Українському товаристві охорони пам'яток історії та культури (Палац Сапіги) на вулиці Коперника, 40а.


Відео: peredova


Західна інформаційна корпорація анонсує в п’ятницю в повідомленні «У Львові проведуть благодійний аукціон для потреб українського війська. Пряма відеотрансляція на «ZIK.UA» о 16:50»:

«Сьогодні, 1 серпня, у Львові на вул. Коперника, 40а відбудеться благодійний аукціон у рамках проекту «Митці-воїнам» творів мистецтва. Всі кошти скерують на допомогу українським військовим.

Для аукціону 70 українських художників надали свої твори мистецтва. Кошти, які зберуть під час аукціону, будуть передані для закупівлі спорядження та створення громадського складу матеріального забезпечення української армії.

Насамперед гроші витратять на закупівлю приладів нічного бачення та тепловізори, військового багатомісного броньованого з підвищеною прохідністю автотранспорту, препарати «Целокс» та «Гемостоп», а також на бронежилети і каски. За подією стежитиме репортер телеканалу «ZIK2 Оксана Маруняк. Дивіться stream-трансляцію на головній сторінці телеканалу «ZIK».

«ZIK» повідомляє про це сьогодні, 1 серпня.

Як інформував «ЩЛ», єпископ УГКЦ та ректор Українського Католицького університету Борис Гудзяк повідомив учора: «Дорогі друзі! Запрошую Вас долучитися до дуже шляхетної акції – Благодійного аукціону «Митці-воїнам». Відомі митці надали свої твори, кошти від продажу яких підуть на забезпечення наших воїнів. Аукціон – 1 серпня о 17.00. Із 2 серпня до 14 серпня триватиме тихий аукціон, впродовж якого можна буде придбати мистецькі твори і підтримати наших захисників». Захід відбудеться в Українському товаристві охорони пам'яток історії та культури (Палац Сапіги) за адресою вул. Коперніка 40а».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів