У Львові о 17.00 розпочнеться День молоді в садах митрополита Андрея Шептицького (відео, програма)

12:17 28 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки «Фундація Духовного Відродження» в інтернет-мережі «Facebook»

Відвідувачі концерту-презентації «Kerygma Project» матимуть унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

У неділю, 28 червня, о 17.00 в садах митрополита Андрея Шептицького розпочнеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project» до всеукраїнського Дня молоді та державного свята – Дня Конституції.

Його організатори – БО «Фундація Духовного Відродження» УГКЦ розповіли:

«Молодь матиме унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття, здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори, перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності. Митрополит Андрей за часи Другої світової війни відзначив «від’ємну черту» молодого покоління, яка й до сьогодні живе у юних палких серцях: «Бачу у Вас гарячу любов до Батьківщини – України… зріст бажання принести за неї жертви… Це прикмета глибока і дійсно християнська. Християнство, дорогі, – це любов, а Євангеліє – це наука любові…». 

Благодійний внесок – 50 гривень – це пожертва для відновлення східної частини садів, де ступала нога митрополита. Квиток можна придбати попередньо, звернувшись за номером - 067 679-02-07, або ж у день концерту.

«Kerygma Project» – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису «Ceciliarec». З грецької «керигма» – це «добра звістка».

Проект молодих виконавців-християн – це свідчення Бога в їхньому житті, яким вони діляться через музику, що несе добру новину від Бога і про Бога! Метою проекту є поширити добру новину, що «з нами Бог», через сучасну християнську музику, і тим підтримати молодих людей у зростанні у вірі».

Своєю чергою, начальник управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міськради Володимир Шнайдер повідомив: «Це унікальна можливість не тільки побачити та оцінити красу Митрополичих садів, а й долучитись до хорошої справи, зробивши внесок у їх відновлення. Тому запрошуємо молодих та активних людей взяти участь у цій акції та відсвяткувати День молоді з користю». 

Програма:

17.00-17.30 – знайомство;

17.30-19.15 – концерт-презентація проекту «Керигма»;

19.15-19.45 – відкрита зустріч з митрополитом, владикою чи о. Тарасом;

19.45-20.00 – неформальне спілкування.

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів