У Львові о 14.00 розпочнеться концерт вдячності десантникам 80-ї бригади

11:10 26 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: kelmentsi.oda.cv.ua

Соціальні фахівці організовують в актовому залі військової частини на вулиці Стрийській, 88 святковий концерт «З вдячністю! Для Вас…» для бійців 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади.

Сьогодні, 26 червня, о 14.00 у Львові розпочнеться концерт вдячності десантникам 80-ї окремої аеромобільної десантної бригади, який ініціювали та організовують у відділі соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Соціальні фахівці проведеть його в актовому залі військової частини на вулиці Стрийській, 88 під гаслом «З вдячністю! Для Вас…».

Упродовж свята свою творчість гостям даруватимуть: співак, композитор, переможець популярного телепроекту «Голос Країни» Павло Табаков, соліст Львівського національного академічного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької, лауреат всеукраїнських конкурсів Петро Радейко, співачка та композитор, учасниця відомих телепроектів Олена Корнєєва, співачка Оксана Муха, лауреат міжнародних фестивалів та конкурсів Владіслав Левицький, український музикант, вокаліст, лідер рок-гурту «Мері» Віктор Винник, український музичний гурт «Хочу ще!», модерн-балет «Тime out», танцювальний колектив «Віва Денс», Акордеонне тріо «Резонанс», студія пісочного розвитку «Планета мрій», центральна школа бойового гопака. На завершення заходу для військовослужбовців та їх сімей прозвучить церковний гімн «Боже Великий Єдиний» у виконанні братів-монахів чину св. Василія Великого.

Окрім того, участь у заході візьмуть представники ГО «Об’єднання «Самопоміч», «Народної Cамооборони Львівщини», БФ «Універсальний», Львівської обласної спілки соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих, «Центру психологічної реабілітації постраждалих АТО», інформагентства «Медіастар», Франківської районної адміністрації та учасники групи взаємопідтримки учасників АТО та їх сімей. Про це повідомили сьогодні, 26 червня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів