У Львові - новий директор Музею народної архітектури і побуту "Шевченківський гай"

16:50 26 вересня 2013 р.

Фото до новини

Новим директором Музею народної архітектури та побуту (Шевченківського гаю) призначено Романа Назаровця. Його кандидатуру на цю посаду було обрано в процесі відбору, який провело управління культури ЛМР. Про це інформує прес-служба ЛМР.

«Учора в 9 годині ранку я представила працівникам Музею народної архітектури і побуту нового директора, яким став Роман Назаровець. Ми вже інформували про процедуру відбору кандидатів на цю посаду. Згідно з цією процедурою, подалися двоє кандидатів, одним з яких був Роман Назаровець, іншим був пан Юрій Сілецький. Після публічних презентацій та співбесід, ми прийняли рішення призначити пана Романа Назаровця на посаду директора Музею народної архітектури і побуту на контракт терміном на два роки.
В Музеї народної архітектури і побуту є досить непроста ситуація із внутрішнім менеджментом. Склалось так, що попередній директор усі процеси пов’язані з будь-якими проектами, які реалізовував музей, і йдеться не тільки про міжнародні проекти, але і про реставрацію будівель, використання бюджетних коштів, які ми щорічно закладаємо на реставрацію чи виготовлення проектно-кошторисної документації, всі ці проекти колишній директор замкнув на собі.
Є великий вузол проблем, які директор повинен буде розв’язувати вже відразу. Там немає жодної людини, яка володіє будь-якою іноземною мовою. Тоді виникає запитання: як можна в такій ситуації якісно і фахово провадити міжнародні проекти?
Новопризначений директор повинен буде всі ці виклики прийняти, він повинен буде делегувати повноваження, слідкувати за їх виконанням», - повідомила Ірина Подоляк, начальник управління культури ЛМР.
   

Довідка

Назаровець Роман Володимирович, народився 29 квітня 1966 року.
Освіта:
•    У 1983 році після закінчення школи вступив до Львівського політехнічного інституту на факультет автоматики. У 1991 році закінчив повний курс згаданого університету за спеціальністю інженер-автоматик.
•    У 2009 році вступив до Академії державного управління. У 2011 році закінчив повний курс згаданого навчального закладу.

Досвід роботи:
•    З 1994 по 1997 рік працював у АТ «Нідерландсько-Українські агропроекти», на посаді першого голови правління.
•    З липня по жовтень 1997 року працював у ВАТ «Південьзахіделектромережбуд», займав посаду заступника голови правління.
•    З 1997 по 2006 рік працював у ЗАТ «Перлина Карпат», на посаді голови правління.
•    З липня по жовтень 2006 року працював заступником генерального директора ЗАТ «Промбудприлад».
•    З 2007 року по вересень 2013 року працював в управлінні «Дозвільний офіс» ЛМР на посаді начальника управління.
•    Вересень 2013 – призначений на посаду директора Музею народної архітектури та побуту у Львові.

Знання мов: володіє українською, російською, англійською та польською мовами.

Сімейний стан: одружений, виховує трьох дітей

Нагадаємо, що до Романа Назаровця посаду директора мухею обіймав Іван Косачевич.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів