У Львові не розминулися маршрутні автобуси

10:45 21 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: varta1.com.ua

У понеділок, 21 жовтня, 9:30 на транспортному кільці на проспекті Чорновола у Львові зіштовхнулися маршрутні автобуси №53 та №31.

Про це повідомили на порталі оперативних новин «Varta1», де також розповіли: «Як зазначають очевидці, у ДТП є постраждалі. На місце події викликали швидку допомогу. Причини зіткнення з’ясовуватимуть правоохоронці».

У Львівській міськраді розповіли подробиці: «Сьогодні, 21 жовтня, на проспекті Чорновола сталось зіткнення автобусів маршрутів №31 та №53. Як повідомив керівник управління транспорту Орест Олеськів, 31 маршрут обслуговує АТП-14630, а №53 – «Успіх БМ». Постраждалих у ДТП оглядають лікарі».

«За попередніми даними, ДТП трапилась з вини маршрутки №31. Управління транспорту ЛМР буде ініціювати перевірку за участю «Укртрансбезпеки» щодо технічного стану машин і дотримання усіх правил експлуатації. На місці події працює поліція», – поінформував керівник управління транспорту ЛМР Орест Олеськів.

У Головному управлінні поліції у Львівській області поінформували: «Сьогодні, 21 жовтня, о 09.20 на проспекті Чорновола сталося зіткнення двох маршрутних автобусів, один з яких стояв на зупинці громадського транспорту. Ними керували львів’яни віком 45 та 56 років».

«Як попередньо з’ясували правоохоронці, потерпіло десятеро пасажирів автобусів, Наразі їх особи та діагноз встановлюються», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів