У Львові не раді концерту Наталії Бучинської (відео)

22:00 7 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zaxid.net

Організатори пікету під стінами будівлі обалсної філармонії заявили, що співачка, яка підтримала «Партію регіонів», виступаючи на «антимайданах», не має жодного морального права виступати перед львівською публікою.


Відео: tvzikua

«У Львові активісти не дають розпочати концерт Наталії Бучинській», – повідомив сьогодні, 7 березня, інтернет-портал «Преса України», конкретизуючи при цьому:

«В обласній філармонії Львова повинен відбутися концерт співачки Наталії Бучинської. Проте жителі міста не бажають, аби так звана «зірка естради» виходида на львівську сцену. Тепер Бучинська, як і Ані Лорак, – небажані таланти українського суспільства, адже у свій час підтримали «Партію регіонів», виступаючи на «Антимайданах».

Під стінами будівлі Львівської обалсної філармонії – пікет. Активісти не хочуть допускати вихід на українську сцену народної артистки Наталії Бучинської, адже вона, зі слів мітингувальників, «зрадниця». 

«Саме ця «співачка» була однією з небагатьох, хто в листопаді 2013 року погодився взяти участь у так званому «Антимайдані»… Саме там ця дійова особа розважала «тітушок», стоячи на сцені з іншими «видатними» діячами «Партії регіонів». Вважаємо, що вона не має жодного морального права виступати сьогодні перед львівською публікою», – пояснили організатори пікету.

Як уже інформувала «Преса України», декілька «зірок» стали справжніми зрадниками для українців не лише через підтримку «Антимайдану» та «Партії регіонів», але і через участь у Новорічному «Блакитному вогнику – 2015», який записували в Росії. Серед знаменитостей, які радісно посміхалися сепаратисту Кобзону у Новорічну ніч, – Ані Лорак, Анна Седокова, гурт «Віа Гра», Йолка, Віра Брежнева, Потап і Настя Каменських, Таїсія Повалій та Світлана Лобода».

Як інформував «ЩЛ», 3 березня львівські рухівці повідомили, що вони звернулися до керівників облдержадміністрації та філармонії з вимогою скасувати проведення концерту Наталії Бучинської через те, що ця співачка свого часу підтримувала «Антимайдан», натомість її прес-служба стверджує, що 7 березня її концерт у Львові все-таки відбудеться, а її виступ торік 29 листопада на Європейській площі в Києві був не перед антимайданом.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів