У Львові молитимуться перед мощами святого

11:00 18 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

21-29 лютого у соборі святого Юра у Львові щодня молитимуться перед мощами святого Юди Тадея.

Про це повідомили у вівторок, 18 лютого, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Вірян запрошують пригадати подію перебування Нерукотворного Образа Господа нашого Ісуса Христа в соборі святого Юра у Львові в 2015 році. Адже саме апостол Юда Тадей привіз до Едеси в руки царя Авгара Мандиліон – Нерукотворний Образ Ісуса».

У Львівській міськраді також зазначили: «З нагоди п’ятилітнього ювілею цього особливого паломництва, запрошуємо знову молитовно пережити дотик до святині! Впродовж дев’яти днів в архикатедрі буде звершено моління до святого апостола Юди Тадея. Саме він, за словами передання, привіз до Едеси в руки царя Авгара Мандиліон – нерукотворний образ Ісуса, а також і охрестив царя, який після дотику до святого обруса оздоровився із тяжкої недуги».

У п’ятницю, 21 лютого, літургія в соборі святого Юра у Львові розпочнеться о 18:00. У суботу, 22 лютого – Божественна Літургія о 9:00. У неділю, 23 лютого – вечірня о 18:00.

У п’ятницю, 24 лютого, у вівторок, 25 лютого, у середу, 26 лютого, у четвер, 27 лютого, у п’ятницю, 28 лютого, літургія в соборі святого Юра у Львові теж розпочнеться о 18:00, а в суботу, 29 лютого, – о 9:00

Як інформував «ЩЛ», у вівторок, 18 лютого, о 15.00 на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні у Львові розпочнеться тиха акція «Ангели пам’яті».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів