У Львові молодята прийшли до РАЦСу в костюмах тиранозаврів

17:15 18 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

25-річний Михайло й 26-річна Соломія прийшла до львівського РАЦСу в костюмах Про Про це повідомили у вівторок, 18 червня, в київському часописі «Сьогодні», де також розповіли: «Фото на пам'ять просили і працівники установи, й інші пари, які в цей день розписувалися. Молодята шокували навіть своїх гостей».

Наречена Соломія Лебединець пояснила: «Ми вирішили, що наша реєстрація не може бути стандартною, тому що ми разом 11 років. Просто прийти до РАЦСу це було б занадто просто. Ми вирішили, що треба вигадати щось оригінальне».

«Про свою ідею пара не попередила навіть рідних. Тому, коли на дворі РАЦСу батько підводив наречену до нареченого, гості не плакали від розчулення, а реготали», – поінформували також у часописі.

Наречений Михайло розповів: «Водії вибігали, махали руками, фотографувалися всі наречені. Директор РАЦСу до нас спустився. Він сказав, що вперше за роки роботи побачив ось таких придурків. Але мені здається, що всім сподобалося», – поділився своїми враженнями».

«Єдиним мінусом костюмів молоді називають те, що носити їх в 30-градусну спеку дуже важко. Тому укладала шлюб пара без них. У РАЦСі стверджують, що проти тиранозаврів не заперечували, але було б незручно вдягати обручки. Саме весілля молодята зіграли також без костюмів – наречена одягла білу сукню, а наречений прийшов у джинсах і футболці», – повідомили також у часописі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів