У Львові курсують «Читайтрамваї»

09:15 24 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

«Читайтрамваї» заохочують на маршрутах №3, №6 та №9 відвідати 25-й «Book Forum»

У прес-службі Львівської міськради повідомили напередодні ввечері: «Невдовзі у Львові пройде  25-й «Book Forum». З цієї нагоди, за сприяння Львівської міської ради, ЛКП «Львівелектротранс» та рекламного агентства «VITA advertising» у Львові курсують на маршрутах №3, №6 та №9 три унікальні «Читайтрамваї» – червоного, зеленого та синього забарвлення».

Прес-секретар ГО «Форум Видавців» Марія Кравченко розповіла: «Трамвай – місце, де людям нічим зайнятись, поки вони направляються з однієї локації до іншої. Ми ж пропонуємо зробити життя їх цікавішим, нагадати про книги і навіть дати можливість почитати щось цікаве. Ми розмістили у трамваях коди, які легко зчитуються з кожного смартфону. До кожного коду підв'язано посилання на цікаві історії, які пов'язанні з Букфорумом. Щодня у «ЧитайТрамваях» їздитимуть сотні і тисячі львів’ян та гостей міста, які матимуть змогу, при наявності смартфона, читати більше!»

Марія Кравченко доповнила: «Такі кольори – червоний, зелений і синій, ми обрали не випадково, адже цього року проводиться ребрендинг події. Відтепер «Форум видавців» стає «Book Forum» і має чотири основних гасла: лети, рости, пірнай та гори з книгами. Відповідно до кожного гасла є свій колір – червоний, синій, зелений і фіолетовий, які відгукуються зі стихіями».

Більше подробиць – на сайті ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів