У Львові дозволено зануритися у воду лише в парку «Горіховий гай»

16:28 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: inlviv.in.ua

У Львові визначили обладнаний відповідними засобами водний об’єкт, на якому передбачене проведення заходів на Водохреща. На інших будуть встановлені знаки про заборону купання.

Про це повідомили в середу, 16 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Проведення святкових заходів Водохрещення на території Львова передбачається на трьох водних об’єктах – в озері в парку «Горіховий гай» на вулиці володимира  Великого, у водоймі на вулиці Шевченка у Винниках та в озері №1 на вулиці Курортній у Брюховичах».

Начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький зазначив: «У нас є три водні об’єкти, на яких офіційно дозволено купання. Потрібно, щоб люди турбувалися про себе, в першу чергу, щоб це було свято, а не з трагічними наслідками. Я би хотів акцентувати увагу на кілька моментів по заходах безпеки. Перше – це кому заборонено за медичними показниками, не пробувати і не лізти у воду. Друге, на що би я хотів звернути увагу, це підготовка до самого процесу. Вона не починається, що зранку встав і пішов скупався, а хоча би звичайне обтирання, обливання холодною водою».

«Найбільша трагедія – коли вживають спиртні напої. Цього робити категорично не можна! І слід пам’ятати – має бути догляд за дітьми. Бо дуже часто, батьки беруть дітей з собою, а коли купаються, то немає кому стежити за дітьми. На тих водних об’єктах, де не можна купатися, будуть встановлені знаки заборони, – наголосив Віктор Іваніцький.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів