У Львові буде загальноміська толока

16:48 12 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

У суботу, 13 квітня, у Львові відбудеться в межах кампанії з благоустрою «З нами місто розквітає» загальноміське прибирання.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «У толоці візьмуть участь структурні підрозділи Львівської міської ради, студенти, громадські організації. Для проведення робіт є необхідний реманент, а саме граблі та лопати. Всі учасники толоки будуть забезпечені рукавицями та мішками для збору випадкового сміття.

«Львівська міськрада просить долучитися усіх небайдужих мешканців, студентів і громадські організації до участі у весняному загальноміському прибиранні та упорядкувати місто. За більш детальною інформацією просимо звертатися у відділ екології та природних ресурсів за телефоном 297-57-55, контактна особа – Олена Романівна Греділь», – поінформували також у ЛМР.

«Минулого тижня в п'ятьох парках Львова вже розпочалося прибирання. Зокрема – в парках «Знесіння», Стрийському, «700-річчя Львова», «На Валах», Замарстинівському парку. Відповідно до правил благоустрою, власники магазинів і торгово-розважальних центрів повинні навести порядок на своїй території самостійно. ЛМР закликає мешканців приватного сектору долучитись до акції та здійснити благоустрій на подвір'ях, прибудинковій території тощо», – повідомили також у ЛМР.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів