У Львові буде «Ніч театру»

13:00 17 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: docs.google.com

Театр «Воскресіння» на площі Григоренка у Львові запрошує на камерний фестиваль «Ніч театру», який проходитиме 17 червня з 19.00 до 22.00.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міськради , де також розповіли: «За словами організаторів, фестиваль «Ніч театру» – місце зустрічі альтернативних театральних колективів, які працюють в різних техніках».

«Фестиваль «Ніч театру» був заснований у 2011 році й проходив на різних майданчиках Львова. Перші роки – у просторі «Музею Ідей» на вулиці Валовій, а в останні роки – під час фестивалю Параджанова на Левандівці», – поінформували також у міськраді.

Організатори фестивалю зазначили: «Цього року нас об'єднала тема руху, пластики, мінімум слів, максимум дії. Крім того, «Ніч театру» відкриватиме для себе особливе мистецтво: вперше у фестивалі візьмуть участь інклюзивні колективи з України та Польщі».

«У межах «Ночі театру» також будуть майстер-класи від режисера Ренати Ельмерих (16 червня з 17.00 до 19.30) та танцівниці Марії Бакало (15 червня з 11:00 до 18:00). Вхід на фестиваль безкоштовний за умови попередньої реєстрації», – повідомили також у міськраді та опублікували програму фестивалю.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів