У Львові буде «Ніч контрастів»

11:15 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: kray.org.ua

19 жовтня у Львівській національній філармонії відбудеться масштабна «Ніч контрастів».

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Ніч контрастів» розпочнеться ввечері і триватиме майже усю ніч 20 жовтня. Артпростір проєкту охопить чимало локацій у філармонії – концертними майданчиками стануть різні частини фойє та Концертного залу Людкевича. У зв’язку із значною тривалістю події організатори також сформують лаунжзону для спілкування та відпочинку».

«Ніч контрастів» у 2019 році справді відповідатиме своїй назві, адже програма 10 «сетів» цього проєкту поєднає органні композиції Філіпа Ґласса (Олена Мацелюх, орган) зі щойно написаними творами учасників вісьмох майстер-класів «Course» (відбудеться у трьох частинах), які цьогоріч проводились під час фестивалю. Сольні речиталі Богдана Кожушко (акордеон) та Назарія Стеця (контрабас) доповнить «Darktechnoset» Миколи Хшановського («aka Music Dyer»), який прозвучить на завершення», – поінформували також у міськраді.

«У виконанні українських музикантів прозвучить Фортепіанний квартет сучасного латвійського композитора. Родзинкою проєкту, безумовно, стане концерт польського колективу «Neo Electric Quartet», виконавців на електричних струнних інструментах. Відбудеться він у рамках українського гастрольного туру квартету», – розповіли також у міськраді.

«Розпочнеться «Ніч контрастів» о 18-й годині 19 жовтня. Із детальною програмою події можна познайомитися за посиланням», – повідомили також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів