У Львові буде благодійний фестиваль «Мрія на всіх»

10:10 17 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У суботу, 19 січня, у Львові організують благодійний фестиваль на підтримку ветеранів АТО, які отримали важкі поранення в українсько-російській війні та обмежені в пересуванні, проте мають велику мрію.

Про це повідомили в четвер, 17 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Мета благодійного фестивалю «Мрія на всіх» – збір коштів для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності. Під час заходу відбудеться благодійний показ фільму «Позивний Бандерас», а також аукціон, де буде змога придбати унікальні вироби, зроблені ветеранами».

«Благодійний фестиваль триватиме з 11:00 до 19:00 у кінотеатрі «Lviv Film Center» на вулиці Володимира Великого (№14а). Партнери фестивалю – «Veterans GO», «Школа професійного лідерства УБД», Львівський центр надання допомоги УБД, «Lviv Film Center», «On3wheels» («На трьох колесах»)», – поінформували також у міськраді.

Представники «Veterans GO» розповіли: «Наша мета – допомогти подорожувати і вести активний спосіб життя учасникам АТО на візках. Заодно це є і психологічна реабілітація воїнів через допомогу побратиму. Саме тому ми в партнерстві з «On3wheels», які впродовж двох років організовують гірські подорожі для людей з інвалідністю, хочемо організувати такий прохід для ветеранів АТО. Щоб допомогти реалізувати мрії побратимів, ми 19 січня під час заходу збиратимемо кошти для організації походу у гори ветеранів АТО різних груп інвалідності».

«19 січня у кінотеатрі «Lviv Film Center» відбуватиметься відкритий ярмарок (сувеніри, прикраси, іграшки, одяг, предмети декору та інші вироби, виготовлені учасниками АТО), презентація книги про жінок на війні «Дівчата зрізають коси» Євгенії Подобної, майстер-клас з сальси, благодійний показ фільму «Позивний Бандерас». Також буде діяти волонтерська благодійна кухня та анімаційна зона для дітей учасників заходу (орена блейдів, вплітання канікалону у волосся, малювання та перегляд мультфільму)», – розповіли в міськраді.

«Окрім цього, відбудуться консультації представника Львівського центру надання допомоги УБД щодо допомоги у відкритті власної справи. Благодійний фестиваль «Мрія на всіх» розпочнеться 19 січня об 11:00 у кінотеатрі «Lviv Film Center» на вулиці Володимира Великого (№14а). Вхід на ярмарок – вільний, вартість квитка в кіно – 50 гривень», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів