У львівських парках ремонтують сходи

17:15 3 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/comfycity.lviv

Усі роботи з покращання благоустрою львівських парків заплановано завершити до кінця грудня.

У відділі екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради повідомили в понеділок, 3 грудня: «З метою забезпечення комфортних умов відпочинку мешканців та гостей міста, для покращення транзитної, рекреаційної та естетичної функції парку пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Високий Замок», силами ДП «Парк-Високий Замок» ЛКП «Зелений Львів» проводиться ремонт сходів, які ведуть до верхнього оглядового майданчику. Зокрема, сьогодні працівниками ДП «Парк-Високий Замок» ЛКП «Зелений Львів» влаштовано 42 метри металевих поручнів та буде встановлено 10 додаткових металевих урн».

«Крім того, цього тижня відповідно до договору укладеного між департаментом містобудування та ПП «Будформат», останнім проводитимуться роботи з поточного ремонту паркової доріжки від вулиці Ужгородської до будинку садівника. Загалом усі роботи з покращання благоустрою парку заплановано завершити до кінця грудня поточного року», – поінформували також у відділі екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради

«У парку пам’ятці садово-паркового мистецтва місцевого значення «Снопківський» проводиться поточний ремонт сходів із боку вулиці Зеленої. Вже виготовлено та проведено монтаж прямолінійних та криволінійних металоконструкцій сходів, площадок та огороджень. Також договором передбачено очищення поверхонь щітками, фарбування металевих грат, рам та труб. Загалом роботи заплановано завершити до кінця грудня поточного року», – повідомили також у відділі екології та природних ресурсів департаменту містобудування Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів