У львівському трамваї №1104 наживо виконують твори Баха музиканти обласної філармонії (відео)

20:41 2 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Сьогодні, 2 березня, віртуози наживо виконували музику Йоганна-Себастьяна Баха в трамваї, який курсує за маршрутом №1, на черзі – №10 та №9.


Відео: «5 канал»

Телевізійний «5 канал» повідомив сьогодні, 2 березня: «330 років від дня народження Йогана Себастьяна Баха. Де можна відзначити? Ну логічно – філармонія.. концертна зала.. інші варіанти? А в трамваї слабо? У Львові вирішили, що ні, трамвай і Бах, це доволі органічно. Квінтет мідних інструментів оркестру Львівської філармонії сів в трамвай і гримнув. У такий спосіб місто долучилося до всесвітньої ініціативи відзначення дня народження композитора. Його відзначатимуть 21 березня. У цей день у Львові відбудеться «Бах марафон».

Своєю чергою, медіапортал «Tvoemisto.tv» повідомив у понеділок:

«Сьогодні, 2 березня, Львовом курсує трамвай, де місцеві віртуози наживо виконують музику Йоганна-Себастьяна Баха. Пізніше твори композитора (у записі) можна бути почути у багатьох трамваях міста. 

Ольга Бачинська, очільниця відділу маркетингу Львівелектротрансу, розповіла «Tvoemisto.tv», що сьогодні композиції Баха в одному із трамваїв музиканти виконуватимуть наживо. Це трамвай із номерним знаком 1104, який курсує за маршрутом №1. Те ж саме згодом очікує і на трамваї, які їздять за маршрутами №№ 10 та 9. 

Ольга Бачинська повідомила, що надалі музика Йоганна-Себастьяна Баха лунатиме не лише в одному трамваї. Подібно до того, як цієї зими транслювали колядки, твори композитора звучатимуть у багатьох трамваях Львова.

Нагадаємо, Львів долучається до всесвітньої ініціативи «Bach in the Subways». У березні нашим містом курсуватимуть трамваї, у яких лунатимуть твори Йоганна-Себастьяна Баха. 21 березня світ об'єднається у святкуванні визначної дати – 330-річчя із дня народження генія музики».

Як інформував «ЩЛ», 21 березня у Львові впродовж 24 годин виконуватимуть твори Йоганна-Себастьяна Баха.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів