У Львівському палаці мистецтв відзначать день народження Кобзаря

16:48 6 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

Щороку Львівський палац мистецтв з Народним музеєм Тараса Шевченка, який розташований на його території, святкують день народження Шевченка по-особливому.

Про це повідомили в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Цього року на 205-ту річницю письменника, 15-ту річницю Музею та 5 річницю Революції Гідності Палац мистецтв дивуватиме львів'ян відмінними одна від іншої виставками та душевною атмосферою Шевченківського вечора. Загалом таких виставок буде чотири, і всіх їх відкриють одночасно о 15:00. Це той випадок, коли про Кобзаря говоритимуть і традиційно, і дещо модерно, але всюди через мову мистецтва».

«Виставки, які варто відвідати – фотовиставка Йосипа Марухняка  «Господь любить свої люди, Любить, не оставить...», «Фотоподорож місцями Тараса Григоровича та його сьогоднішнім «життям» у містах і містечках України», персональна виставка живопису Ігоря Гавришкевича «Барви душі», виставка з фондів Палацу і Музею «Пам’яті національного Пророка», Всеукраїнська виставка-конкурс молодіжного плакату «Встане воля!», – поінформували також в облраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів