У Львівському Палаці мистецтв відкриють виставку «Образ і слово Кобзаря у вишивці»

11:15 24 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 24 липня, о 16.00.у Львівському Палаці мистецтв розпочнеться урочиста церемонія відкриття виставки із вишиваними картинами «Образ і слово Кобзаря у вишивці».

Про це повідомили у вівторок, 24 липня, в прес-службі Львівської облради, де також розповіли: «Автор та ініціатор робіт – світлої пам’яті Григорій Кисіль. Саму ж виставку до Львова, яка згодом пройде в кожному обласному центрі, привезла із Полтави організатор та координатор Катерина Калініченко».

«Відкриття виставки відбувається під егідою Всеукраїнської громадської організації «Союз Українок», за підтримки департаменту культури, національностей і релігій Львівської обласної державної адміністрації та Львівського Палацу мистецтв. Виставка «Образ і слово Кобзаря у вишивці» зацікавить глядача своєю неповторністю та водночас різноманітністю. Адже у вишиваних картинах автор зумів повноцінно передати поезію Тараса Григоровича Шевченка та його величний образ. На завершення виставки для гостей чекає ще одна приємність – Катерина Калініченко проведе майстер-клас із фриволіте, демонструючи техніку човникового мереживоплетіння», – поінформували також у прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів