У Львівському палаці мистецтв стартував фестиваль «Ляльковий світ»

23:58 29 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Павло Паламарчук / «День»

На вулиці Коперника, 17 розгорнули експозицію робіт п’ятдесяти українських майстринь.

Київська газета «День» повідомила сьогодні, 29 квітня:

«У Львові розпочався фестиваль «Ляльковий світ». Вже вп’яте експозицію розгорнули у Львівському палаці мистецтв на вулиці Коперника, 17, і це проект «ЕтноЛялька». 

Роботи, що їх представили на огляд публіки, – від п’ятдесяти українських майстринь. Цього разу, крім традиційної мотанки у різних авторських інтерпретаціях та проектах, організатори запропонували учасникам фестивалю представити свою майстерність у додатковому форматі під назвою «Казковий ліс», отож цікавих до лялькарства відвідувачів виставки зустрічають рукотворні звірі – всякі-різні кумедні кози, коні, котики, птахи, ведмедики, зайці...

Родзинка «ЕтноЛяльки-2015» – фото-зона, де кожен охочий може сфотографуватися з козою від Інни Івасюк. Тішитися казковому світу «ЕтноЛяльки» можна буде до 17 травня.

Причому – не тільки спогляданням, милуванням і фотографуванням. Як розповіла незмінний куратор фестивалю Ірина Сорокіна, за бажання, можна й самому навчитися робити ляльки – на майстер-класах, що відбудуться найближчими вихідними». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів