У львівському Палаці культури імені Гната Хоткевича отримали подарунки Святого Миколая 360 дітей

10:39 23 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vikna.if.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у Палаці культури імені Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 відбулися благодійний концерт і вистава для дітей «Святий Миколай в кожну оселю».

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 23 грудня, «Щоденному Львову», що в Палаці культури імені Гната Хоткевича отримали подарунки Святого Миколая 360 дітей. У повідомленні також конкретизують:

«До Дня Святого Миколая у суботу, 20 грудня, о 15:00 у Палаці Культури ім. Гната Хоткевича на вулиці Кушевича, 1 для дітей відбулися благодійний концерт і вистава для дітей «Святий Миколай в кожну оселю». Після концерту 360 дітей отримали подарунки. 

На концерт були запрошені діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, які проживають в опікунів (піклувальників), прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, школах-інтернатах, приватних закладах. До участі в заході також були запрошені діти-переселенці та діти, батьки яких виконують завдання в зоні АТО. Організували захід ГО «Європейська фестивально-концертна молодіжна ліга», продюсерський центр та студія звукозапису Заслуженого артиста естрадного мистецтва України Ігоря Нетлюха, Львівський Палац Культури ім. Гната Хоткевича, за підтримки Львівської міської ради та відділу у справах дітей». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів