У дев’ятьох храмах Львова – престольний празник

09:20 14 жовтня 2019 р.

Свято-Покровський кафедральний собор ПЦУ на вулиці Грушевського, 2

Свято-Покровський кафедральний собор ПЦУ на вулиці Грушевського, 2
Фото: lia.lvivcenter.org

У понеділок, 14 жовтня, на Покрови дев’ять храмів Львова відзначають престольний празник.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли: «14 жовтня, припадає свято Покрову Пресвятої Богородиці. У цей день престольний празник відзначають дев’ять львівських храмів».

Архиєрейську божественну літургію в архикатедральному соборі Святого Юра на площі Святого Юра, 5 очолить о 10:00 митрополит Львівський УГКЦ Ігор. Натомість святкова божественна літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці УГКЦ на вулиці Личаківській, 175 розпочнеться об 11.00.

Архиєрейську божественну літургію в Свято-Покровському кафедральному соборі ПЦУ на вулиці Грушевського, 2 очолить о 10.00 митрополит Львівський і Сокальський ПЦУ Димитрій.

Святкова Божественна Літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ на вулиці Володимира Великого, 24 у селищі Рудне розпочнеться о 12.00.

Божественна Літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ на вулиці Сяйво, 14 розпочнеться о 10.00.

Божественна Літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ на вулиці Клепарівській, 35 (Інститут безпеки життєдіяльності) в співслужінні з військовими капеланами розпочнеться о 12.00. Літургію співом супроводжуватиме хор «Гомін» зі селища Щирець.

Святкова божественна літургія в храмі Покрови Пресвятої Богородиці ПЦУ на вулиці Щирецькій, 36 розпочнеться об 11.00.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів