«The Telegraph» назвав Львів найелегантнішим містом України

09:06 20 вересня 2013 р.

Фото до новини

Британське видання приділило увагу українському місту, чию гостинність і туристичні принади описує редактор рубрики подорожей Фіона Данкан.

Як інформує київська газета «День», на думку журналістки «The Telegraph», Львів є не лише найбільш культурним, але й найбільш елегантним містом України, центр якого занесений до списку об'єктів світової спадщини ЮНЕСКО. Данкан пояснює британцям, що ціни у Львові є значно нижчими за ціни у столиці, однак своєї гостинністю західне місто перевершує Київ.

На думку журналістки, сучасні львів'яни славляться своїм палким патріотизмом і релігійністю, водночас мешканці є відкритими людьми, а у місті відчувається привітна, ледь не фривольна атмосфера. Особливо в око туристці впала гарна архітектура і велика кількість молоді.

Також Данкан охоче ділиться враженнями про безліч кав'ярень у центрі міста. Для того, щоб насолодитися ароматним горнятком кави, згадує вона, її туристичній групі варто було лише перейтися центральним проспектом Свободи.

Утім, п'ять останніх слів у попередньому реченні не можуть не насторожувати. Тобто, цілком можливо, що туристична група, до складу якої входила Фіона Данкан, справді лише перейтися центральним проспектом Свободи.

Адже «Щоденний Львів» повідомляв, наприклад, що креативна адаптація юнескового Львова під ресторани «Холдингу емоцій !Фест», яких налічується до двох десятків, убиває пам’ятки історії і культури. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів