«Свято Пампуха» буде у Львові вдесяте

16:10 11 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

19 та 20 січня у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького (Шевченківському Гаю) на вулиці Чернеча Гора відбудеться вже десяте «Свято Пампуха».

Про це повідомили в п’ятницю, 11 січня, в прес-службі Львівської міськради, де також розповіли: «Свято Пампуха» – це зимовий фестиваль у Львові, який проводиться з метою популяризації традиційної української страви – пампуха. Усіх охочих долучитись до свята чекають у Музеї народної архітектури і побуту імені Климентія Шептицького на вулиці Чернеча Гора 19-20 січня з 12.00 до 18.00.

«Гості свята стануть частиною давніх звичаїв, насолоджуватимуся виступами колективів та дитячих ансамблів. На головній сцені Свята відбуватимуться конкурси – найшвидше поїдання пампуха, конкурс найкращий костюм ангела та чорта. Переможці отримають подарунки від святкового партнера заходу «Львівської свічкової мануфактури», – поінформували також у міськраді.

«Посеред галявини стоятиме високий стовп, на якому висітимуть подарунки, а всі бажаючі зможуть спробувати їх дістати. На території музею розгорнеться пампуховий ярмарок, на якому будуть представлені пампушки різноманітних начинок – мак, варення, шоколад, ружа, згущене молоко та ще багато-багато інших», – повідомили також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів