Сьогодні о 16.30 на площі Ринок у Львові відбудеться соціальна акція «Твори добро щодня»

11:05 17 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: udyumksh.io.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 30 вихованців з творчих та мистецьких гуртків покажуть на площі Ринок, як варто безкорисно проявляти доброту до оточуючих.

У прес-службі ЛМР повідомили в вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні, 17 лютого, вихованці Дитячих клубів проведуть соціальну акцію «Твори добро щодня». У повідомленні також конкретизують:

«30 вихованців з творчих та мистецьких гуртків покажуть на площі Ринок, як варто безкорисно проявляти доброту до оточуючих. Після уроків діти разом із педагогами Залізничного і Шевченківського району вітатимуть перехожих львів’ян та гостей міста із Міжнародним днем спонтанного прояву доброти.

Початок акції – 16.30. Педагог-організатор Дитячих клубів Львова Зоряна Муха розповіла також: «У цей нелегкий час, коли наша країна перебуває у важкій ситуації, і люди перебувають у пригніченому стані, ми вважаємо особливо за необхідне провести акцію, під час якої найменше покоління – дітвора будуть вносити частинку радості у будні дні перехожих людей, даруючи їм листівочку, зроблену власними руками, на якій написано найщиріші побажання. Сподіваємось, що люди на краплиночку стануть щасливішими».

Натомість педагог-організатор Дитячих клубів Шевченківського району Юлія Борятинська зазначила:

«Уже третій рік поспіль ми проводимо цю акцію. Проявляти добрі наміри кожна людина повинна старатися щодня, а не лише у свята. Саме тому ми хочемо привернути увагу львів’ян до справжніх цінностей нашого життя і довести, що доброта здатна зцілювати кожного, хто її виявляє. Чим більше добрих справ ми робимо, тим щасливішими себе почуваємо. Діти із задоволенням створювали листівочки, адже вони направлені у хороше русло, доброта  ̶ це одне із найкращих почуттів, а особливо йде від щирого серця».

Нагадуємо, Дитячі клуби Львова – мережа осередків дозвілля із безкоштовними гуртками різного спрямування.  Більше інформації про акцію можна отримати за номерами телефонів: 093-955-75-02, 063-247-29-52». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів