Сьогодні о 17:00 – хоровий флеш-моб «Львів колядує»

14:51 8 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lvivpost.net

Ним міська громада вітатиме Україну з Різдвом біля ялинки на площі перед Оперою.

Там уже стартував о 14:00 другий день Фестивалю вертепів, який розпочався з прибуття туди ходи звіздарів. На відвідувачів фестивалю чекають також спільна коляда Софії Федини та колективів «Панночка» і «Писанка», вертеп театру «Знахідка» Школи мистецтв №10, різдвяне дійство «Славімо Його!» від театру української репризи та мініатюри «Штурм», вертеп організації української молоді «Спадщина», виступ львівського дитячого телевізійного театру «Юрашки», студія естрадного вокалу «Подих весни» Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича, колядки від Дитячої школи естрадного мистецтва «KARPARASHION» та ін.

Родзинкою сьогоднішньої святкової програми буде великий хоровий флеш-моб «Львів колядує», про старт якого сурмачі сповістять о 17:00. А розпочнеться він зі спільної колядки «Бог Предвічний народився».

Дійством керуватиме ведуча Фестивалю вертепів – співачка Софія Федина. Учасниками колядкового флеш-моб будуть також хор національної духовної пісні «Вірли» разом із троїстими музиками. Впродовж флеш-мобу лунатимуть традиційні різдвяні пісні та колядки в оригінальній обробці від Софії Федини. Про це повідомляє сьогодні, 8 січня, прес-служба міської ради.

Як інформував «ЩЛ», у Львові – традиційно масштабне святкування Різдва: 7 січня відкрили живу шопку, сьогодні на 14.30 було заплановане колядково-вертепне дійство, а о 17.00 – спільна коляда, тривають колядки й у «Шевченківському гаю», а на «Святі пампуха»вертепи, о 17:00 розпочнеться хоровий флеш-моб «Львів колядує», а на Львівському Євромайдані виступатиме «Піккардійська терція» (зі 17:30 там – «Dzuga Imagine», з 18:00 – виступ театру «Мета», з 19:00 – вертепи, з 20:00 – година коляди), о 18:00 в Опері – «Лускунчик», а о 18:45 у церкві Блаженних мучеників УГКЦ – вертеп студентів УКУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів