Сьогодні львівські гурти й поети збиратимуть кошти для воїнів на акустично-літературному вечорі

10:45 15 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, у суботу о 18:00 у «Luft Underground Club» на вулиці Коперника, 17 відбудеться за участю гуртів «Троє зілля», «Hélgi», Павла Тура й молодих поетів благодійний акустично-літературний вечір «Простягни руку воїну».

У прес-службі міської ради повідомили «Щоденному Львову», що в суботу, 15 листопада, о 18:00 у «Luft Underground Club» на вулиці Коперника, 17 відбудеться за участю львівських гуртів «Троє зілля», «Hélgi», Павла Тура, а також молодих львівських поетів благодійний акустично-літературний вечір «Простягни руку воїну», на якому збиратимуть кошти для воїнів. У повідомленні також конкретизують:

«Серед молодих львівських поетів – Роман Штігер, Аліна Звіздецька, Ярослав Скат, Олена Хрущ, Ярина Бурбан, Андрій Ребрик та інші. Мета благодійного акустично-літературного вечора – збір коштів для закупівлі теплих речей для воїнів АТО.

Усі зібрані гроші будуть передані ГІ «Допоможи Фронту», а також на лікування Карпця Руслана, який був обстріляний градом під Дебальцево 15 вересня 2014 року. У хлопця ампутована ліва рука, важко травмована ліва нога та роздроблена стегнова кістка.

Організатори розповідають: «Благодійний акустично-літературний вечір «Простягни руку воїну» – це чудова нагода зібрати небайдужих людей і допомогти бійцям АТО. Оскільки зима не за горами, а ночі стають все холоднішими, ми вирішили організувати цей літературний вечір, щоб закупити теплі речі воїнам АТО, а також допомогти молодому героєві Карпцю Руслану. Такими діями ми зможемо показати хлопцям, що вони є в наших серцях, і ми разом пліч-о-пліч дійдемо до перемоги у збереженні цілісності нашої держави».

Контактні особи: Олена Хрущ, тел. +38 093 741 13 37, Христина Байцар, тел. +38 098 234 69 46, +38 093 685 70 16».

Як інформував «Щоденний Львів», 16 листопада львівські гурти збиратимуть кошти на закупівлю теплих речей для воїнів у ресторані-пабі «The Gas Station» на вулиці Джерельній, 20, де відбудеться за участю «Cherry Band», «Rockoko», «Lemberg Hills» і «Joryj Kłoc» благодійний концерт «Простягни руку воїну».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів