«САН ІнБев Україна» інвестує 50 тис грн для реалізації п'яти проектів з екології, інновацій та медіа

09:17 18 березня 2015 р.

Фото до новини

«САН ІнБев Україна» надасть 50 тис грн. п'яти неприбутковим громадським організаціям, які перемогли в конкурсі соціальних проектів компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

За підсумками загального голосування серед користувачів Facebook та вибору журі, з 104 проектів неприбуткових громадських організацій, поданих на розгляд, були обрані 5 переможців, кожен з яких отримає грант у сумі 10 тис грн.

Один із студентських проектів-переможців - «Подаруємо нове життя міському парку» передбачає благоустрій (генеральне прибирання парку, висадження дерев та виготовлення лавок) парку відпочинку в місті Малина, Житомирської області. Також кошти будуть спрямовані на розроблення «розумної» урни для збирання сміття на основі 200-літрових діжок, куди буде вмонтований механізм, що відтворює музичну мелодію при потраплянні предметів усередину урни.

Ще один проект буде реалізований у Львові для дітей з особливими потребами командою навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Виграні кошти дозволять запустити програму іпотерапії на закритому манежі кінноспортивної бази «Буревісник» для можливості спілкування та розвитку дітей за допомогою коней.

Переможцем визнаний і студентський проект «Об'єднаної молоді України», який передбачає закупівлю деталей боліда, проект якого самостійно розробила команда. Студенти мають намір представляти Україну в міжнародних змаганнях Formula SAE, які пройдуть в Чехії у вересні 2015 року.

Проект - «Молодіжний центр Городенківщини» за виграні кошти передбачає створення молодіжного центру на базі Народного дому в місті Городенка, Івано-Франківської області.

Також «САН ІнБев Україна» допоможе облаштувати додаткові приміщення для вже діючого масштабного притулку для бездомних тварин у м Красноармійськ, Донецької області.

Щорічний «Конкурс соціальних проектів» компанії «САН ІнБев Україна» проводиться з метою залучення неприбуткових громадських організацій до вирішення соціальних проблем. Його завдання не тільки допомогти реалізувати проекти, а й розповісти про інтелектуальний ресурс країни. Проект реалізують в рамках глобальної КСВ-стратегії, яка включає також розвиток культури відповідального споживання пива, розвиток місцевих громад та захист навколишнього середовища.

Довідка: 

ПАТ «САН ІнБев Україна» є лідером українського пивоварного ринку і представляє найбільшу в світі пивоварну компанію: Anheuser-Busch InBev. ПАТ «САН ІнБев Україна» об'єднує Чернігівське, Харківське та Миколаївське відділення компанії. Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Staropramen, TALLER, Beck’s, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten,  Bass; а також локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», «Жигулевское», DAO.


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів