Самотні львів’яни літнього віку проведуть сьогодні Святвечір у колі своїх ровесників

12:52 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dekret.in.ua

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, в Центрі дозвілля для літніх при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Чупринки, 70 та в Центрі дозвілля для літніх при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні, 6 січня, львів’яни літнього віку – підопічні Львівського міського територіального центру –разом проведуть Святвечір в колі ровесників. У повідомленні також конкретизують:

«У Центрі дозвілля для літніх при храмі Святого Климента Папи на вулиці Генерала Чупринки, 70 та в Центрі дозвілля для літніх при Храмі всіх святих українського народу на вулиці Симона Петлюри, 32 проведуть Святвечір для одиноких львів’ян літнього віку. Заплановані заходи відбудуться відповідно о 12.00 та о 15.00.

Учасники спільно повечеряють у дружньому родинному колі, візьмуть участь у конкурсі «Найсмачніша кутя», разом колядуватимуть та віншуватимуть. На святкування запрошені представники духовенства, діти зі спільноти «Маріїнська дружина». 

Трапеза Святвечора розпочнеться за традицією спільною молитвою. Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів