Ресторан «Грушевський cinema jazz» у Львові: бізнес-ланч з легким відчуттям голоду

12:36 18 вересня 2013 р.

Фото до новини

Головною небезпекою бізнес-ланчу в ресторані імпровізацій «Грушевський cinema jazz» були ремонтні роботи на фасаді будинку на проспекті Шевченка, 28.

Експертам «Щоденного Львова» довелося, нехтуючи правилами техніки бкезпеки, долати сигнальні стрічки, якими був обгороджений будинок, аби увійти до закладу на обід. Але оновлення фасаду вже закінчено, і сьогодні вхід до ресторації – парадний та цілком безпечний (не той, що на фото).

Зрештою, як і бізнес-ланч. З трьох його варіантів експерти замовили найбільш наближений до вегетаріанського – салат з капусти і редису, овочевий суп по-міланськи, судак смажений з цибулею по-домашньому, на гарнір – картопля відварена із зеленим маслом і узвар. Ціна комплексного задоволення – 65 грн. Усе – свіже і загалом – смачно. 

Хоча про смаки завжди сперечаються. Салат був заправлений майонезом, який, за оцінками експертів-харчовиків, належить до найбільш шкідливих продуктів харчування. Як з’ясувалося при розрахунку у розмові з офіціантом, салат, за бажанням клієнта, можна було заправити олією – тобто є вибір, лише про нього завчасно ніхто не повідомив. А риба, місцями, була посолена більше, ніж до такого готові смакові рецептори пересічного відвідувача.

Дещо недосконалу кухню компенсував добре витриманий стиль ресторану – а-ля «сінематограф» початку 20 століття з дбайливо відреставрованими старими вікнами-вітринами, раритетною кінематографічною технікою та сучасним екраном з проектором для перегляду фільмів та відео. А також - швидке обслуговування - бізнес-ланч тривав  півгодини - і ввічливий персонал.

Жінки-експерти, які надають перевагу легким обідам, поставили ресторану 4 бали за п’ятибальною шкалою. Натомість чоловіки-експерти, які встали з-за столу, як рекомендують дієтологи, з легким відчуттям голоду, догодували себе думкою, що після такого обіду їхня продуктивність праці не впаде.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів