«Радіо Кордон» розпочало мовлення онлайн

13:40 30 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Держприкордонслужба України відкриває новий інформаційний простір

Про це повідомили у вівторок, 30 квітня, в Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Сьогодні в українському інформаційному просторі відбулось поповнення – розпочала своє мовлення онлайн радіостанція Держприкордонслужби «Радіо Кордон».

Помічник голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян зазначив: «Ми прагнемо стати більш відкритими до суспільства, до громадян, які люблять подорожувати Україною та світом. Ми відкриваємо інформаційні кордони та популяризуємо український туризм, культуру, стартапи».

«Радіо Кордон» – це корисна та цікава інформація з кордону, спецпроекти про правила та вимоги щодо оформлення документів для міжнародних подорожей, про нововведення, розвиток та досягнення відомства, новини щогодини, прямі ефіри з гостями студії на різноманітні теми, а також тепла музика, переважно українська. Значна увага звичайно приділятиметься також і ситуації в контрольних пунктах в’їзду-виїзду на лінії зіткнення та адмінмежі з ТОТУ», – поінформували також в Держприкордонслужбі України,

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів