Поморянський замок тепер у Філіппінах, – Ганна Гаврилів

20:14 3 грудня 2019 р.

Фото до новини

Переможниця конкурсу «Summer International 2019», який тривав з 23 до 30 листопада у Філіппінах, львів’янка Ганна Гаврилів подарувала картину з видом Поморянського замку президенту організації «Mrs Universe».


Відео: Львівський пресклуб

Про це вона розповіла сьогодні, 3 грудня, на пресконференції у Львівському пресклубі.

- Однією із традицій конкурсу є церемонія обміну подарунками, привезеними зі своїх країн. З України привезли львівський шоколад, каву і пригостили всіх: учасниць, мера, губернатора, директора готелю. Це була промоція Львова. Найбільший подарунок – картину з видом Поморянського замку - вручили президенту організації «Mrs Universe». Тепер Поморянський замок побачили люди з усього світу, - розповідає Ганна Гаврилів.

Ганна Гаврилів є експерткою у сфері історичної нерухомості та засновницею благодійного фонду «Спадщина.UA», що опікується культурною спадщиною Львівщини.

-  Конкурси для жінок 25-45 років – не лише про довгі ноги і професійну ходу. Суть такого заходу – демонстрація справжньої краси жінки. Зовнішність – це додаток, а її життєві цінності, інтелект, прагнення – це головне. Ганна – не лише освічена жінка.  Вона є патріоткою України, організовує заходи для збереження українських традицій. Навіть одразу після нагородження Ганна переймалася поданням заявок від проєкту «Спадщина.UA». Окрім цього, Ганна – мати трьох дітей. Цього року вона організувала десятиденний табір для 48 дітей в Поморянському замку, – каже Уляна Оксенюк (Mrs.TOP Universe 2018, Mrs.Ukraine Universe 2018), національна директорка проєкту «Mrs.Eastern Europe в Україні».

За словами Ганни Гаврилів, 14 років темою конкурсу було насильство над жінками, проте незадовго до змагань головну тему цьогорічного проєкту замінили на нову – «Історичні місця твоєї країни». Ганна потрактувала це як добрий знак і стимул до перемоги.

- Конкурс – це був виклик. Є стереотипи, що конкурси краси – лише для певної категорії людей із відповідними фізичними даними. Коли я вперше подала заявку на участь у конкурсі, мені було некомфортно, адже нас виховують так, що красою не можна хвалитися і що це – лише зовнішність. Приємно, що такі проєкти руйнують стереотипи і бачать жінку багатогранно. Тепер на перші плани перейшла оцінка інтелекту, досягнень тощо, – розповідає переможниця. За її словами, у фіналі було чотири виходи на подіум: коктейльні сукні, купальні костюми, вечірні сукні та етнічний одяг.

-  Я – поціновувачка народних строїв, маю колекції сорочок і коралового намиста. Акцентом нашого костюма був великий вінок,- розповідає Ганна Гаврилів.

Цей конкурс, за словами Ганни Гаврилів, дуже цінують у Філіппінах, тому учасницям приділяли багато уваги органи влади.

- Ми були на дні народженні губернатора. Там були представники політики, громадські активісти - близько 200 людей, але водночас свято мало домашню атмосферу. Кожен гість вітав іменинника піснею. Співали і генерал армії, і бізнесмени, – згадує Ганна Гаврилів.

Поїздка у Філіппіни змусила Ганну переосмислити багато речей.

- Це – світ контрастів, у якому дорогі ювелірні вироби можуть продавати біля дешевої м’ясної крамниці. Але філіппінці - щасливі і дякують за те, що в них є. У Європі та Америці ми, жінки, прагнемо бути сильними, цілеспрямованими і перебирати на себе чоловічі риси. У Філіппінах дуже цінують жінку, і чоловіки хочуть більше бути подібними на жінок, тому такою поширеною є зміна статі. При цьому філіппінці – католики», – ділиться враженнями переможниця конкурсу.

За підсумками цієї подорожі національна директорка “Mrs.Eastern Europe в Україні” Уляна Оксенюк організує круглий стіл з представниками органів влади та туристичного сектору про те, як міжнародні проекти можуть посилити туристичний потенціал України.

Також проект «Mrs.Eastern Europe», тема якого – відповідальне батьківство, та БФ «Спадщина.UA», тема якого – культурна спадщина, у 2020 році об’єднаються заради спільної мети – влаштування в одному із об’єктів історичної нерухомості Львівщини літньої школи для малозабезпечених дітей.

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів