По дорозі до Львова перевернувся бус музикантів гурту «Mad Heads»

19:47 7 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Максима Красноокого в інтернет-мережі «ВКонтакте»

Музикант гурту «Mad Heads» Максим Красноокий повідомив у суботу в соцмережі: «Травми легкої та середньої тяжкості, на жаль концерт змушені скасувати».

PR-менеджер радіо «Львівська хвиля» Ірина Галевич повідомила в суботу на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Сьогодні у Львові мав бути концерт «Mad Heads». Щойно подзвонили орги, сказали, що концерту не буде. По дорозі у Львів хлопці потрапили в аварію, перевернувся бус. Всі живі. Але поламані руки, ноги і черепно-мозкові. Це якась напасть цього року. Таке враження, що Україну хтось врік».

Натомість музикант гурту «Mad Heads»Максим Красноокий повідомив сьогодні, 7 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «ВКонтакте»:

«Відмінно з'їздили на концерт до Львова. Вибачте, хлопці, але ми не винні... Травми легкої та середньої тяжкості, на жаль концерт змушені скасувати :( ».

Своєю чергою, інформаційна агенція «УНН» повідомили сьогодні, 7 березня:

«Музиканти «Mad Heads» потрапили у ДТП по дорозі до Львова», – передає УНН з посиланням на організаторів концерту. В повідомленні також конкретизують: 

«Музиканти живі, однак отримали травми. За словами арт-директора закладу, де мав відбутися концерт, автобус з музикантами перекинувся на трасі неподалік від Олеського замку.

В мікроавтобусі на момент аварії перебували шестеро осіб, серед яких були чотири музиканти, технік і водій. Потерпілих доправили до Бузької районної лікарні.

У кількох постраждалих на руки накладено гіпсові пов'язки, є забої. Наразі музиканти вже покинули медичний заклад і увечері повертаються потягом до Києва».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів