Плюшевий ведмедик від Big Mishki для святкового настрою

15:48 23 грудня 2022 р.

Фото до новини

.

Багато людей, незалежного від віку, дуже люблять м'які іграшки. Вони дарують відчуття захисту, дитинства, покращують настрій. Найбільш популярними є іграшки великого розміру та ведмедик плюшевий, з висотою більше 2 м.

Параметри вибору ведмедиків плюшевих

Звертають увагу не лише на зовнішні особливості іграшки, але ще й на її наповнення. Найкраще обирати іграшки, які виготовлені з м'якого флісу або матеріалу, з коротким ворсом. Вважається, що виріб з довгим ворсом може накопичувати пил, який викликає алергію. Іграшки великого розміру неможливо прати в машині, тому очищення здійснюється з застосуванням пилососів або відпарювачів. Крім того, такі іграшки можна очищати в хімчистці.

Вимоги до таких іграшок залежать від того, кому їх дарують. Тому маленьким дітям не купують виробів з дрібними деталями, які можна відірвати. Малюки можуть відривати очі, ніс та інші пластикові деталі, тягнути їх до рота.

Варіант наповнення для плюшевих ведмедів

Класичним та дешевим варіантом вважається синтепон. Також добре себе зарекомендував тінсулейт, дрібні антистресові кульки, які дозволяють заспокоїтися, розминаючи в пальцях плюшевого ведмедика.

У продажу є плюшевий ведмідь 2 м, що поєднує у собі м'яку іграшку, ковдру та подушку. Тому наповнення стане приємним покривалом, з м'якого хутряного матеріалу або флісу. Це гарний варіант для поїздок з дітьми та подорожей. Є універсальні моделі, які можна дарувати як дітям, так і дорослим.

Декілька переваг вручення плюшевого ведмедя:

  • Такий подарунок не залишиться без уваги на великому заході. Використовуючи такий презент, практично всі гості свята забажають зробити селфі.
  • Чудові плюшеві ведмедики 160 см не зобов'язують до відповіді. Тому дівчина, що отримала презент, нічим не зобов'язана партнеру.
  • Такий подарунок зазвичай вручають на початкових етапах стосунків. За допомогою великого плюшевого ведмедя можна показати свою симпатію.
  • Великий плюшевий ведмідь покращить настрій всім учасникам свята. З його допомогою можна організувати декілька цікавих конкурсів.
  • Вручивши м'яку іграшку, можна помиритися з дівчиною, з якою ви нещодавно посварилися. Це своєрідна альтернатива букету квітів.
  • Це оптимальний варіант у тому випадку, коли ви поняття не маєте, що подарувати. Це свого роду нейтральний презент, який не виражає глибоких почуттів, але показує вашу симпатію.

Широка кольорова гама товарів з магазину Big Mishki, дозволить вписати презент у будь-який інтер'єр. Можете заздалегідь поцікавитися у дівчини про улюблені відтінки. Ведмедик від Big Mishki дозволить налаштуватися на святковий лад, чого так не вистачає зараз.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів