Перемогу Яремчук у відборі на Євробачення сфальсифікували? (відео)

22:48 23 грудня 2013 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Щодо неї збираються провести спеціальне розслідування за допомогою юристів та IT- спеціалістів.

Перемогу Марії Яремчук у відбірковому конкурсу Євробачення чесною вважають не усі. Наприклад, Юрій Нікітін, продюсер дуету «НеАнгели», котрий, за офіційними результатами, посів у цьому відборі лише шосте місце, впевнений, що телефонні номери, на які приймали SMS-повідомлення з голосами «за» його підпічних, блокувалися.

«Я не хочу нікого звинувачувати в жодному разі, але я думаю, що це не правдиві результати, я маю на увазі SMS-голосування. «НеАнгели» зараз на піку своєї популярності і форми, тому дуже дивно, що за них проголосувало в країні 800 осіб. Я в це не вірю», – каже Нікітін.

Своєю чергою, продюсерка претендента Володимира Ткаченка Олена Мозгова наразі обмежилася гнівним коментарем у себе на сторінці в соцмережі. А інтерв'ю з цього приводу вона пообіцяла дати тільки після того, як проведе своє розслідування за допомогою юристів та IT- спеціалістів. 

Натомість досвідчений суддя відбірного конкурсу Євробачення Юрій Рибчинський можливість фальсифікацій відкидає. Він певен – Яремчук гідна представити Україну в Данії, а ті, хто програли, завжди звинувачують переможця.

Колега Яремчук у проекті «Голос країни» й конкурентка в цьогорічному відборі Анна Ходоровська думку журі підтримує, й також вважає Марію гідною представницею України. Сама ж вона перемозі рада, а про підозри і звинувачення на свою адресу воліє навіть не думати. Про це інформує в понедіок «ТСН.ua».

Як інформував «Щоденний Львів», Україну на «Євробаченні-2014» представлятиме Яремчук.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів