Палац культури у Львові охоплять веселощі

12:30 19 грудня 2019 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

Палац культури імені Гната Хоткевича перетвориться на один день на Палац святого Миколая.

Про це повідомили у Львівській міськраді, де також розповіли, що вже традиційно раз на рік Палац культури імені Гната Хоткевича стає місцем неймовірної магії, гамірних веселощів, шаленої радості та однієї великої зимової казки. Цьогоріч 19 грудня він перетвориться в цілий Палац святого Миколая. Вхід на всі події – вільний.

У Палаці святого Миколая з 15.00 відбуватимуться дивовижні події. Зокрема, о 15.00 розпочнеться спільний майстер-клас зі створення різдвяних чобітків та шкарпеток від Студії образотворчого мистецтва, а викладачі школи англійської мови «Soft English – English Language School» познайомлять відвідувачів із найкращими новорічними традиціями Великої Британії.

Натомість о 16.30 – початок зустрічі з улюбленим дитячим письменником Жак Жаб'є, а о 18.00 стартує різдвяна вистава «Мартусин сон» від Театр-студія «Під Мостом».
Окрім того організатори обіцять безліч тематичних фотозон та самого святого Миколая.

У дійстві братимуть участь зразковий ансамбль сучасного танцю «Данс-клуб», Зразковий ансамбль народного танцю «Квіти України», Зразковий вокальний ансамбль «Намисто», вокальна школа «Daria Moginska Blue Blues» та офіс «Lviv City of Literature».

Як інформував «ЩЛ», у Львові влаштували Андріївські вечорниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів