Культура (cтор. 64)

Фото для новини

18:23 2 березня 2021 р.

У Львові директора Музею народної архітектури і побуту оберуть на конкурсі

Керівник Музею народної архітектури і побуту у Львові імені К. Шептицького Роман Назаровець прийняв рішення перейти на інше місце праці. Виконувачем обов’язків керівника музею буде заступник директора Сергій Ципишев.

Культура

Фото для новини

14:30 24 лютого 2021 р.

У львівських медіа – найвищий показник гендерної чутливості: результати лютневого моніторингу

У лютому 2021 року розпочалася чергова хвиля гендерного моніторингу медіа 24 областей України.Під час першого етапу моніторингу, який відбувся 8-14лютого 2021 року, експертна група Львівського прес-клубу проаналізувала матеріали десятьох регіональних медіа Львівщини –чотирьох друковані видань («Високий замок», «Експрес», «Львівська пошта», «Ратуша») і шести інтернет-видань («Вголос», «Гал-інфо», «Дивись.info», «Zaxid.net», «Львівський портал», «Твоємісто»). Загальна кількість проаналізованих матеріалів – 2088 (184 – у друкованих, 1904 – в онлайн-медіа).

Культура

Фото для новини

10:48 24 лютого 2021 р.

Мед!: у Львові відкрили мистецький проєкт з дзижчанням бджіл

У львівській галереї «Зелена канапа» представили проєкт художниці, дизайнерки і викладачки Олени Жеребецької «МЕД!». До створення цієї виставки художницю надихнув минулорічний тотальний карантин, весна і бджола.

Культура

Фото для новини

13:55 21 лютого 2021 р.

Три маршрути для подорожей Львівщиною: ЛОДА організовує виїзди в громади

Управління туризму та курортів Львівської ОДА організовує виїзди в громади для актуалізації туристичної інформації на місцях, для пошуку потенційно цікавих об’єктів для туризму, які б у майбутньому стали новими «туристичними магнітами» Львівщини, для партнерства та покращення сервісів і послуг на місцях.

Культура

Фото для новини

21:26 15 лютого 2021 р.

Міністрові культури запропонували на Львівщині бартер: піщаний кар'єр замість фортеці-пам'ятки

Унікальну Миколаївську фортецю на Львівщині намагаються знищити заради піщаного кар’єру. Спочатку - сфальсифікованими документами від комунального підприємства Львівської обласної ради у Міністерство культури.

Культура

Фото для новини

12:13 14 лютого 2021 р.

В Олеському замку відновили дах над фондосховищами, який зруйнував буревій

У приміщенні колишнього монастиря Капуцинів Олеського замку, що є пам'яткою архітектури національного значення, повністю замінили дах площею 2600 кв м над фондосховищами. Частина покрівлі була зруйнована через негоду на початку 2020 року.

Культура