Культура (cтор. 62)

Фото для новини

21:48 5 травня 2021 р.

У Львові відкрили сім залів Музею модернізму

Сьогодні у приміщеннях колишнього музею Книги біля Палацу Потоцьких відкрили відділ «Музей модернізму» Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького. Експозиція музею розташована у 7-ми виставкових залах, у яких розгорнуто ретроспективу львівського модерного мистецтва.

Культура

Фото для новини

12:35 5 травня 2021 р.

У підземеллі Гарнізонного храму відкриють виставку реліквій XII-XV століття

Завтра, 6 травня, о 15.00 год. в музеї-підземеллі Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ відкриють виставку християнських реліквій XII-XV століття «Ars sacra: Подорож у середньовіччя».

Культура

Фото для новини

20:39 30 квітня 2021 р.

У львівських ЗМІ - найвищий показник вживання фемінітивів - 91%

Упродовж 8-14 квітня 2021 року відбувся другий етап гендерного моніторингу журналістських публікацій. Експертна група Львівського прес-клубу проаналізувала матеріали десятьох регіональних медіа Львівщини.

Культура

Фото для новини

16:03 30 квітня 2021 р.

У Львові відкриють Музей модернізму

У Львові 5 травня відкриють Музей модернізму. Він працюватиме на базі відділу Львівської національної галереї мистецтв імені Б.Г.Возницького.

Культура

Фото для новини

11:52 30 квітня 2021 р.

Пасха: графік Великодніх Богослужінь у храмах Львова

У неділю, 2 травня, християни східного обряду святкують Великдень. Через карантин, Рада Церков Львова рекомендує вірянам здебільшого перебувати молитовно вдома, в режимі онлайн. Тим, хто все ж піде до храмів особисто, радять перебувати більше на вулиці та уникати скупчень.

Культура

Фото для новини

16:29 28 квітня 2021 р.

Скільки об'єктів Львівщини мають надію на велику реставрацію

Міністерство культури та інформаційної політики опублікувало на своєму сайті список об’єктів культурної спадщини, заявки на реставрацію яких візьмуть участь у відборі програми Велике будівництво у сфері культурі.

Культура