Культура (cтор. 53)

Фото для новини

14:21 25 вересня 2021 р.

Церква Гефсиманія - дім, у якому творять Добро (фото, відео)

Про євангельську церкву «Гефсиманія», що розташована на перехресті вулиць Кульпарківська-Антоновича, знають не так вже й багато львів’ян. Це не дивно, адже її пастори і віряни не розвішують по місту білбордів і майже не з’являються у ЗМІ.

Культура

Фото для новини

13:43 25 вересня 2021 р.

Нове будівництво на вул. Стефаника у Львові: двір перекриють від опадів, - мерія дозволила (відео)

На вул. Стефаника, 3 Львівська галерея мистецтв імені Б. Г. Возницького планує облаштувати сучасний мистецький простір, що також передбачає спорудження фондосховищ.

Культура

Фото для новини

22:44 19 вересня 2021 р.

Два видавництва - з Харкова і Дніпра - отримали від мера Львова по 25 тис грн на комікси

Сьогодні у РадіоГаражі міський голова Львова Андрій Садовий з дружиною Катериною вручили нагороди від міста двом видавництвам за працю над коміксами для дорослих та дітей. Окрім дипломів, видавництво IST Publishing та видавництво Lantsuta publisher отримують премії від міста по 25 тис грн на розвиток нових коміксів.

Культура

Фото для новини

15:27 14 вересня 2021 р.

Lviv Orchestra Fashion відбувся у Львові

8 вересня у Львові відбувся показ нової колекції SS 2022 бренду Marta Wachholz у супроводі симфонічного оркестру INSO-Lviv.

Культура

Фото для новини

16:37 13 вересня 2021 р.

Іноземці та особи без громадянства можуть вакцинуватися від COVID-19 в Україні

Усі іноземці та особи без громадянства, які перебувають в Україні на законних підставах, можуть вакцинуватися від COVID-19 за тією ж процедурою, що й українські громадяни. Про це повідомляють у Міністерстві охорони здоров’я України.

Культура

Фото для новини

15:54 13 вересня 2021 р.

В жовтні у Львові вчергове відбудеться Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев - 2021»

У Львові з 1 по 8 жовтня відбуватиметься традиційний Міжнародний театральний фестиваль «Золотий Лев - 2021». Цьогоріч фестиваль є сценічним, однак в програмі є заплановано і кілька вуличних заходів. Гасло фестивалю залишається незмінним: «Класика очима експерименту».

Культура

Фото для новини

15:25 13 вересня 2021 р.

Витончені і стильні жіночі туфлі на низьких підборах для осені 2021

Коли справа доходить до створення образу, одним з найважливіших моментів є вибір взуття. Знайти підходящу пару може бути непросто. Жінки можуть досліджувати широкий спектр стилів, кожен зі своєю індивідуальністю й історією. Всі вони в рівній мірі привабливі, красиві і функціональні.

Культура