Культура (cтор. 396)

Фото для новини

14:30 20 березня 2015 р.

Львівська ОДА оголосила конкурс на підтримку вітчизняного книговидання

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі облдержадміністрації, конкурс на підтримку вітчизняного книговидання оголошено з метою популяризації та рекламної підтримки україномовної книжки, випущеної видавництвами та видавничими організаціями Львівщини.

Культура

Фото для новини

22:20 19 березня 2015 р.

У Львові вшанували воїнів-захисників у Палаці естетичного виховання учнівської молоді

Як повідомили в четвер у прес-службі Міноборони, у літературно-музична зустрічі патріотичного спрямування «Нескорена душа козацького коріння» взяли участь учнівська молодь і студенти вищих навчальних закладів, ліцеїсти державного ліцею імені Героїв Крут та курсанти Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Культура

Фото для новини

22:38 18 березня 2015 р.

22 і 23 березня у Львівській філармонії відбудуться концерти, присвячені композитору Ігорю Білозору

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 22 та 23 березня в обласній філармонії відбудеться музичний проект, лейтмотивом якого стала пісня Ігоря Білозіра «Пшеничне перевесло».

Культура

Фото для новини

17:12 18 березня 2015 р.

У Дитячих клубах Львова навчають писанкарству

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, традиційно, заздалегідь до Великодня гуртки пропонують юним львів’янам спільно підготувати найосновніші святкові атрибути.

Культура

Фото для новини

15:12 18 березня 2015 р.

До Львова запросили спільно святкувати Великдень 250 молодих людей зі сходу й півдня України

Як повідомили в середу «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, 10-13 квітня Студентське братство Українського Католицького Університету вже вп’яте проведе акцію «Великдень Разом».

Культура

Фото для новини

09:17 18 березня 2015 р.

«САН ІнБев Україна» інвестує 50 тис грн для реалізації п'яти проектів з екології, інновацій та медіа

«САН ІнБев Україна» надасть 50 тис грн. п'яти неприбутковим громадським організаціям, які перемогли в конкурсі соціальних проектів компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби.

Культура

Фото для новини

19:20 16 березня 2015 р.

В автомобілі львів’янина натрапили на чотири гранати РГД-5 і понад тисячу набоїв

Як повідомили в понеділок у прес-службі Київського обласного управління МВС, на посту ДАІ поблизу міста Переяслав-Хмельницький правоохоронці зупинили автомобіль, в якому виявили значну кількість боєприпасів до стрілецької зброї та гранати.

Культура

Фото для новини

19:05 15 березня 2015 р.

У Львові вийшли на Хресну ходу кількадесят тисяч людей (відео)

Як повідомили в неділю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 15 березня, у Хрестопоклінну неділю, вулицями нашого міста крокувала молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує архиєпархія УГКЦ.

Культура

Фото для новини

12:45 15 березня 2015 р.

Екс-глава УГКЦ попросив львів’ян спокійно і без емоцій вирішити питання пам’ятника Андрею Шептицькому

Критика затвердженого проекту пам’ятника митрополитові Андрею та масштабної реконструкції площі святого Юра у Львові призвела до спроб віднайдення спільного рішення у цьому питанні.

Культура

Фото для новини

12:12 15 березня 2015 р.

У центрі Львова з 15.00 до 19.00 перекриють рух транспорту на маршруті Хресної ходи

Як повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні, 15 березня, у Хрестопоклінну неділю, вулицями нашого міста пройде молитовна Хресна хода, яку традиційно організовує архиєпархія УГКЦ за підтримки ЛМР.

Культура