Культура (cтор. 38)

Фото для новини

08:29 27 серпня 2022 р.

Біля Львівської ОВА відкрили виставку фотокартин українських автентичних строїв та інтер’єрів

Проєкт реалізували завдяки техаській громадській організації «Ukrainian San Antonio» (США) та громадській організації «Центр ініціатив сприяння соціальному і культурному розвитку в Україні».

Культура

Фото для новини

20:13 25 серпня 2022 р.

Народний художник Любомир Медвідь продав свої картини, щоб Ірина з Сіверськодонецька змогла ходити

Завдяки двом роботам народного художника України Любомира Медведя, які продали на аукціоні у межах проєкту «Руки для мами», 62-річна Ірина з Сіверськодонецька знову зможе ходити. їй зроблять протезування.

Культура

Фото для новини

23:46 24 серпня 2022 р.

Концерт військового оркестру у Львові зупиняли кілька разів

Сьогодні, 24 серпня, з нагоди 31-ї річниці Незалежності України у Львові на площі перед пам’ятником Тарасу Шевченку виступив оркестр Національної академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Культура

Фото для новини

08:34 24 серпня 2022 р.

Львівський органний зал в час війни: що відбувається

Львівський органний зал у період повномасштабних бойових дій продовжує працювати і приймати відвідувачів. Щомісяця тут організовують понад 30 концертів, відкривають нові виставки, виконують світові премʼєри, працюють з нематеріальною культурною спадщиною, реалізовують інноваційні та соціальні проєкти, кожен з яких покликаний промотувати Україну й українське.

Культура

Фото для новини

14:38 22 серпня 2022 р.

Львівська опера їде за кордон

Упродовж 23-25 серпня Львівська національна опера представлятиме оперне мистецтво України одночасно на кількох знакових фестивалях в Італії та Польщі.

Культура

Фото для новини

12:06 20 серпня 2022 р.

250 ікон продадуть з аукціону, аби облаштувати притулок для переселенців у Прилбичах

Ікони писали на склі упродовж трьох тижнів діти і дорослі віком від 6 до 60+ років з усієї Львівщини і ВПО. Кошти від продажу скерують на закінчення ремонту в соціальному хостелі.

Культура

Фото для новини

16:16 18 серпня 2022 р.

Страви зі Львова, що відмінно смакують

Суші та роли – їжа на будь-який смак. Вона може бути теплою та запеченою, солодкою чи солоною, навіть вегетаріанською, однак завжди – смачною та ситною.

Культура