Культура (cтор. 357)

Фото для новини

23:55 31 липня 2015 р.

У Львові знімають фільм «Маестро»

Окрім Гарнізонного храму, зйомки проводять ще біля церкви Пресвятої Євхаристії (Домініканського собору), в Державному архіві й на вулиці Каліча Гора.

Культура

Фото для новини

16:20 31 липня 2015 р.

2 серпня у львівському Парку культури й відпочинку – благодійний ярмарок «Добро своїми руками»

Програма ярмарку дуже насичена: вироби ручної роботи львівських майстрів; майстер-класи з виготовлення відкриток, блокнотів, прикрас і не тільки; майстер-клас з йоги; розваги з собаками Хаскі; танці; вільні обійми; тренінгова гра «Давай познайомимось»; перегляд фільму в парку, майстер-класи: виготовлення прикрас; відкритки з пташками у вигляді колажу; виготовлення ловців снів; вервечки для молотви; заколки на волосся; міні-блокнотики; браслети.

Культура

Фото для новини

11:25 31 липня 2015 р.

3 серпня у Львові обиратимуть художнього керівника драматичного театру імені Лесі Українки

Члени конкурсної комісії розглянуть подані від претендентів на заміщення вакантної посади матеріали, оцінять їхній творчий потенціал, заслухають концепції творчого розвитку.

Культура

Фото для новини

23:45 29 липня 2015 р.

Президент подякував на урочистій академії у Львові церкві за її роль у єднанні країни

Глава держави звернувся до громади, яка зібралася, щоб вшанувати пам’ять митрополита Андрея у Львівському оперному театрі, із словами великої шани до постаті митрополита та подяки до церкви, яка допомагає у складні для України часи утримувати єдність у суспільстві.

Культура

Фото для новини

10:10 29 липня 2015 р.

Художник Іван Остафійчук подарував 200 творів львівському Національному музею імені Шептицького

Привітати майстра з ювілеєм, а заразом – оглянути виставку з його ретроспективних творів графіки і малярства та погортати альбом-монографію Мар’яна Бесаги «Іван Остафійчук. Джерела творчості» прийшли друзі, колеги-митці, мистецтвознавці, студенти Академії мистецтв.

Культура