2 січня у Львові – «Bozhyk Orchestra Show» (відео)

11:10 2 січня 2016 р.

Фото до новини


Фото: ot-ot.lviv.ua

Уже традиційно, 13 років поспіль, компанія «ДікАрт» запрошує провести вечір 2 січня у Львівській Опері.

Цього року для львів’ян та гостей міста влаштують «Bozhyk Orchestra Show», в якому візьмуть участь віртуозний Олександр Божик з оркестром, рок-групою та унікальними солістами. «Bozhyk Orchestra Show» – унікальне музичне шоу, мюзикл, який поєднує класичну та рок-музику

 Це буде ексклюзивна програма, яка задовольнить мистецькі смаки найвибагливіших глядачів. На концерті прозвучать твори Чайковського та Вівальді в роковій обробці, цікаві аранжування музики до кінофільмів, рок-хітів «AC/DC», «Led Zeppelin», «Queen», «Nirvana» та композицій Майкла Джексона.

Також невід’ємною частиною програми стануть авторські композиції Олександра Божика, які львів'яни вже встигли полюбити на минулих сольних концертах скрипаля-віртуоза. Також варто відзначити, що в шоу візьмуть участь унікальні солісти, які своєю грою та співом здивують абсолютно усіх, відбудуться музичні флеш-моби, неочікувані дуети з гостями та, звичайно, не обійдеться і без новорічних музичних жартів.

Організатори додають, що «Bozhyk Orchestra Show» уже мали багато успішних концертів за межами України та навіть Європи, але з таким потужним складом артистів та новими аранжуваннями музиканти виступатимуть уперше. І це символічно, що концерти відбудуться саме на Новий Рік у Львові. 

Організатор – компанія «ДікАрт». Квитки – у мережі кас «ОТ-ОТ» і на сайтах «gastroli.ua» та «kasa.in.ua».

Про це повідомили «Щоденному Львову» в прес-службі міської ради, де також поінформували:

«Охочих потрапити на унікальне музичне шоу BozhykOrchestraShow 2 січня о 19:30 виявилось чимало. У зв’язку з  цим організатор, компанія «ДікАрт», проведе додатковий концерт о 17.00. Участь у концерті візьмуть віртуозний Олександр Божик з оркестром, рок-група та унікальні солісти.

Як зазначає скрипаль Олександр Божик, це буде ексклюзивна шоу-програма, яка поєднає класичну та рок-музику. Артист розповів: «Невід’ємною частиною програми стануть мої авторські композиції, які львів'яни вже встигли полюбити на минулих сольних концертах. Також варто відзначити, що в шоу візьмуть участь унікальні солісти, які своєю грою та співом здивують абсолютно усіх, відбудуться музичні флеш-моби та неочікувані дуети з гостями». 

На концерті прозвучать твори Чайковського та Вівальді в роковій обробці, цікаві аранжування музики до кінофільмів, рок-хітів «AC/DC», «Led Zeppelin, «Queen», «Nirvana» та композицій Майкла Джексона. Мистецьким доповненням мюзиклу стане трансляція абстрактних зображень, спеціально створених медіа-художником Володимиром Стецьковичем.

«Bozhyk Orchestra Show» уже мали багато успішних концертів за межами України та навіть Європи, але з таким потужним складом артистів та новими аранжуваннями музиканти виступатимуть уперше. І це символічно, що концерти відбудуться саме на Новий Рік у Львові. 

Організатор – компанія «ДікАрт». Квитки – у мережі кас «ОТ-ОТ», на сайтах «gastroli.ua» та «kasa.in.ua».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів