Культура (cтор. 341)

Фото для новини

14:52 1 жовтня 2015 р.

У 2016 році на Львівщині заплановано провести більше 33-х тисяч мистецьких заходів

Нова програма Народних домів передбачає майстер-класи від художників, пересувні виставки, фотовиставки, національно-патріотичне виховання за участі пластунів, спортивні змагання та зустрічі з відомими діячами та спортсменами.

Культура

Фото для новини

11:00 1 жовтня 2015 р.

У Львові до 3 жовтня триватиме Екуменічний соціальний тиждень

Учасники форуму обговорюватимуть питання реформування вищої освіти, європейські стандарти якості, цінності та моральні орієнтири, якими має керуватися увесь освітній процес. Також говоритимуть про розвиток богословської освіти в країні.

Культура

Фото для новини

14:00 30 вересня 2015 р.

Два храми у Львові перенесли сьогоднішні престольні празники на неділю

У приміщенні факультету культури і мистецтв Львівського національного університету імені Івана Франка функціонує каплиця на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Культура

Фото для новини

20:30 29 вересня 2015 р.

У Львові розпочався Екуменічний соціальний тиждень

У межах заходу відбудеться академічна конференція, присвячена темі освіти, круглі столи про інклюзивну та богословську освіту, презентації книг, виставка-ярмарок соціальних організацій, нагородження переможців IV Всеукраїнського конкурсу «Репортери надії в Україні» й благодійний концерт «ROCK-H та Друзі дітям «Джерела».

Культура

Фото для новини

15:01 29 вересня 2015 р.

«Міс Львів» стане відбірковим туром на один з трьох світових конкурсів

З 26 вересня у Львові на телеканалі Львів-ТБ (субота – 21:30, неділя – 19:00) стартувала трансляція соціального телепроекту «Міс Львів». Конкурс краси кардинально відрізняється від інших подібних проектів, де красуні традиційно змагаються за корону та почесний титул найвродливішої.

Культура

Фото для новини

16:49 28 вересня 2015 р.

Зручна та швидка доставка квітів у Львові від UFL

Наше життя складається не лише з напружених буднів, але і з яскравих свят. Проте насичений щоденних графік з багатьма зустрічами і купою роботи не дає нам достатньо часу для спілкування з близькими.

Культура

Фото для новини

10:50 27 вересня 2015 р.

Сьогодні у Львові відзначають Всесвітній день туризму

Цьогоріч львів'яни традиційно відзначатимуть Всесвітній день туризму безкоштовними екскурсіями, квестами, частуванням кави по-львівськи та приємними сюрпризами у центрі туристичної інформації на площі Ринок.

Культура