Культура (cтор. 242)

Фото для новини

13:55 6 лютого 2017 р.

Працівники «Шевченківського гаю» у Львові підготували «Музейний мікс»

Музей народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького у Львові запрошує львів’ян та гостей міста на інтерактивно-романтичний відпочинок «Музейний мікс», який відбудеться 12 лютого.

Культура

Фото для новини

11:40 6 лютого 2017 р.

«Віртуози Львова» вшанують Героїв Небесної Сотні «Бетховен-марафоном»

У четвер, 9 лютого, у Львівській обласній філармонії відбудеться «Бетховен-марафон» Академічного камерного оркестру «Віртуози Львова». Частину коштів буде передано на допомогу пораненим бійцям АТО.

Культура

10:40 6 лютого 2017 р.

Чому держава хоче забрати Палац мистецтв у Львівської облради (відеотрансляція)

У Львівському прес-клубі розпочалася відеотрансляція прес-конференції на тему «Львівський палац мистецтв без мистецтв? Чи зможе держава захистити майновий інтерес перед обласною радою в суді?».

Культура

17:35 2 лютого 2017 р.

У Львові відбудуться зйомки містичного трилера

Державне агентство України з питань кіно уклало з компанією «Solar Media Інтертейнмент» контракт про надання кінопроекту «Egregor» режисера Любомира Левицького державної фінансової підтримки розміром 22 мільйони гривень.

Культура

Фото для новини

14:24 2 лютого 2017 р.

Стрих Львівської філармонії хочуть перетворити на «зоряний» простір

Коли Володимир Сивохіп обійняв посаду директора Львівської філармонії одинадцять років тому, то там жили щури, зі стелі на музикантів падав дощ, стара австрійська котельня могла вибухнути під час концерту, а туалети були в такому стані, що туди не впускали глядачів, аби сморід не було чути в концертному залі.

Культура

Фото для новини

12:29 2 лютого 2017 р.

На посаду директора Львівської філармонії є один претендент

Управління майном спільної власності Львівської обласної ради оголосило конкурс на заміщення посади генерального директора комунального закладу Львівської облради «Львівська обласна філармонія».

Культура

Фото для новини

22:12 29 січня 2017 р.

Поета Олександра Олеся та його дружину Віру перепоховали в Києві

На сторичному Лук'янівському кладовищі відбулися панахида-прощання й переховання останків поета Олександра Олеся та його дружини Віри, які були перевезені до Києва з Чехії після ексгумації.

Культура

Фото для новини

17:23 29 січня 2017 р.

Українську оперу поставлять у Кам'янці-Подільському

П’ять років тому в Кам’янці-Подільському згорів театр. Через це відомі оперні співаки світу, які приїздять до міста на фестиваль «Опера в мініатюрі», виступають на відкритих майданчиках і тільки влітку.

Культура

Фото для новини

16:56 29 січня 2017 р.

Лауреати конкурсу «Impreza.Опера в мініатюрі» отримають доступ до закордонних сцен

З 1 березня розпочинається прийом заявок на участь у ІІІ відкритому міжнародному конкурсі вокалістів «Impreza», який пройде в перший тиждень липня в Кам’янці-Подільському.

Культура