Культура (cтор. 196)

Фото для новини

13:30 13 грудня 2017 р.

Комісія облради розгляне проект рішення про монумент Героям Небесної Сотні у Львові

У четвер, 14 грудня, о 10.00 у Львівській обласній раді розпочнеться засідання її постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації.

Культура

Фото для новини

18:00 12 грудня 2017 р.

Благодійний дитячий фестиваль «Різдвяна казка» відбудеться у Львові 16 грудня

16 грудня о 15.00 у виставковому центрі «Південний-EXPO» у Львові розпочнеться перший благодійний проект рекламно-продюсерського центру «Vinks» у співпраці з благодійним фондом «Сестри Даліли» – фестиваль дитячої творчості «Різдвяна казка» з врученням гран-прі талановитим дітям Львівщини.

Культура

Фото для новини

15:00 12 грудня 2017 р.

Учасники благодійного аукціону у Львові рятуватимуть життя

У середу, 13 грудня, о 16.00 у приміщенні Будинку вчених у Львові розпочнеться благодійний аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок «Казки з моїх долоньок», виготовлених руками дітей дошкільного віку.

Культура

Фото для новини

13:15 8 грудня 2017 р.

Львівський «Арсенал» експонує фотовиставку «Збройні Сили України. Воїни світла»

У приміщенні філії Львівського історичного музею – «Арсеналі» – відкрили з нагоди Дня Збройних Сил України виставку світлин «Збройні Сили України. Воїни світла», яка відбувається у рамках масштабного мистецького проекту Народного художника України Мирослава Отковича «Нація, історія, культура».

Культура

Фото для новини

16:00 7 грудня 2017 р.

На благодійному аукціоні у Львові продаватимуть дитячі книжки

У середу, 13 грудня, о 16.00 у приміщенні Будинку вчених розпочнеться благодійний аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок «Казки з моїх долоньок», виготовлених руками дітей дошкільного віку.

Культура

Фото для новини

14:28 7 грудня 2017 р.

Львів’яни вшанували автора музики Державного Гімну України

У четвер, 7 грудня, у Львівському національного університету імені Івана Франка відбудеться прем'єра документального фільму «Серце запалене любов'ю», присвячений життєвому та творчому шляху автора музики Державного Гімну України – отця Михайла Вербицького.

Культура

Фото для новини

14:15 7 грудня 2017 р.

Фотовиставка в центрі Львова «розповідає» про сім’ї зниклих безвісти

У четвер, 7 грудня, на площі Яворського у Львові відкрили за сприяння організації Міжнародного Комітету Червоного Хреста фотовиставку «Невідомість. Сім’ї зниклих безвісти з обох сторін конфлікту».

Культура

Фото для новини

13:45 7 грудня 2017 р.

Львів’яни відзначили 125-річчя з дня народження чотаря УГА Олени Степанів

У четвер, 7 грудня, представники влади та громадськість урочисто відзначили 125-річчя з дня народження громадського та військового діяча, чотаря Української Галицької Армії Олени Степанів (Степанівни).

Культура

Фото для новини

17:40 6 грудня 2017 р.

На благодійному аукціоні у Львові рятуватимуть життя хлопчика

У середу, 13 грудня, о 16.00 у приміщенні Будинку вчених розпочнеться благодійний аукціон «Життя в дружніх долонях» з продажу дитячих книжок «Казки з моїх долоньок», виготовлених руками дітей дошкільного віку

Культура