Оприлюднено програму цьогорічних новорічно-різдвяних свят у Львові

10:41 2 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: http://rukotvory.com.ua/

Як повідомили у вівторок «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 2 грудня, «Щоденному Львову», що , цього року новорічні й різдвяні святкування відбудуться під назвою «Зима Під спільним дахом», що відображає прагнення мешканців усіх куточків Львова та України до єднання. У повідомленні також конкретизують:

«Уже традиційно відкриття новорічної ялинки відбудеться 19 грудня перед Оперним театром. Саме 19 грудня – у День святого Миколая, запалає святковими вогнями новорічна ялинка перед Оперним театром. 

22 грудня на площі Ринок встановлять Різдвяну шопку. Особливим цього року буде Різдво у Франківському районі міста й у Рясному. 

Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В. Симоненка», стане новим центром новорічних та різдвяних свят. Особливо цікавою площа буде для підприємців, які вже зараз можуть обрати одне з 12 дерев та креативно прикрасити й стилізувати його продукцією своєї фірми, тим самим отримати додаткову та безкоштовну промоцію своєї справи.

Виконувач обов’язків начальника управління культури ЛМР Ірина Магдиш розповіла: «Управління культури Львівської міської ради обрало це місце для проведення святкових заходів в межах проекту «Зима під спільним дахом». Ідея святкування на «Площі 12 ялинок» полягає в тому, що кожен партнер свята матимете своє дерево, яке ми пропонуємо зробити авторським і прикрасити іграшками та кольорами власного бренду. Програма святкувань передбачає урочисте відкриття «Площі 12 ялинок», зимові спортивні забави для дітей, фестиваль вертепів та концерт».

У районі школи №92 ГО «Спортивно туристичний клуб «Манівці» проведе снігові забави для дітей, розпалять ватру. А ввечері відбудеться концерт в актовому залі школи.

Від 12 грудня до 19 січня у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок традиційно працюватимуть Львівські ярмарки. Особливий подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво готує театр «Воскресіння» – вистави до свята Миколая та незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес».

Починаючи з 19 і до 21 грудня у дворику Ратуші буде вистава для дітей «У пошуках святого Миколая». Під час заходу маленькі львів’яни та їх батьки зможуть побачити звукові, вогняні, піротехнічні ефекти, акторів на ходулях, а також матимуть змогу долучитися до дійства. 3, 4 та з 7 до 11 січня театр «Воскресіння» покаже виставу «Коли ангели спускаються на землю», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів.

Від 7 до 9 січня Музей народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» представить свою програму святкувань «Різдво в Гаю». 12 грудня на відвідувачів чекатиме нічна інтерактивна екскурсія «Андріївські вечорниці». 

6 січня, напередодні Святвечора, на площі Яворського встановлять Дідуха. «Свято пампуха» відкриється на площі Ринок з 7 січня. У цей день розпочнеться XVI Різдвяний фестиваль «Велика коляда». А 8 січня центром міста пройде хода звіздарів.

У програмі новорічних та різдвяних святкувань заплановано безліч цікавих заходів. Слідкуйте за змінами у програмі.

Новорічно-різдвяна програма «Зима Під спільним дахом»

11 грудня – 19 січня: арт-проект «Львівський вертеп 2015». Місце проведення – площа Яворського. Організатор – ЛОГО «Срібні крила»

12 грудня, 18.00, 18.30,19.00, 19.30: інтерактивна екскурсія «Андріївські вечорниці». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатор – Музей народної архітектури та побуту

12 грудня – 19 січня: львівські ярмарки. Місце проведення – площа Ринок, проспект Свободи. Організатори – львівські ярмарки.

14-21 грудня, 10.00 – 17.00: «Хатинка Святого Миколая» в межах проекту «В країні святого Миколая». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатори – ТРК «Люкс», Музей народної архітектури та побуту.

19 грудня, 17.00: відкриття ялинки. Місце проведення – проспект Свободи. Організатор – управління культури ЛМР

19 грудня, 16.00 – 19.00: Миколай на ковзанці. Місце проведення – площа Ринок. Організатори – львівські ярмарки.

21 грудня, 12.00 – 16.00: Анімаційно-розважальна програма для дітей в межах проекту «В країні святого Миколая». Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту. Організатори – ТРК «Люкс», Музей народної архітектури та побуту.

19, 20, 21 грудня 16.00, 17.30, 19.00: «В пошуках Святого Миколая». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння»

22 грудня – 22 січня: встановлення Різдвяної шопки. Місце проведення – площа Ринок. Організатор – Музей народної архітектури та побуту.

3, 4, 9, 10, 11 січня: 18.00, 19.00, 20.00: вистава «Коли ангели спускаються на землю». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння»

6 січня: встановлення Дідуха. Місце проведення – площа Яворського. Організатор – управління культури ЛМР.

7, 8 січня, 2015 17.00, 18.00, 19.00, 20.00, 21.00: вистава «Коли ангели спускаються на землю». Місце проведення – дворик Ратуші. Організатор – театр «Воскресіння».

7-9 січня: Різдво в Гаю. Місце проведення – Музей народної архітектури та побуту Музей народної архітектури та побуту. Організатор – ПП «Дік Арт».

7-11 січня: Свято пампуха. Місце проведення – площа Ринок. Організатор – ПП «Дік Арт».

7-25 січня: XVI Різдвяний фестиваль «Велика коляда»

8 січня: Хода звіздарів та Фестиваль вертепів. Місце проведення – проспект Свободи. Організатор – Надія Дзвоник + Львівські ярмарки.

Площа 12 ялинок

18 грудня, 17.00: відкриття площі 12 ялинок. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатор – управління культури ЛМР.

4 січня 13:00-16:00: спортивні забави для дітей. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатор – управління культури ЛМР + ГО «Спортивно туристський клуб «Манівці»

9 січня, 13:00-16:00: Фестиваль дитячих вертепів. Місце проведення – вулиця Василя Симоненка. Організатори – бібліотека-філія № 18, управління культури ЛМР.

Рясне 1

11 січня: «ВАТРА». Снігові забави для дітей + вечірній концерт в актовому залі школи. Місце проведення – вулиця Тараса Шевченка, 390. Організатори – управління культури ЛМР, ГО «Спортивно туристський клуб «Манівці» Шк. № 92.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів