Незрячі львів’яни організовують масштабне свято

13:35 6 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: ukrinform.ua/

ГО «Львівська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» проведе 13 листопада захід «Ми серед вас».

Про це повідомили в середу, 6 листопада, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Подію приурочили Міжнародному дню сліпих та 80-річчю організації у Львові. На учасників чекає низка цікавих атракцій».

«Захід «Ми серед вас».відбуватиметься з 11.00 до 16.00 у приміщенні офісу ГО «Львівська обласна організація Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих» та спецбібліотеки для незрячих на вулиці Січових Стрільців, 5 і матиме декілька локацій», – поінформували також у міськраді.

«На кожного з майданчиків присутні зможуть ознайомитися з тими напрямками роботи, які проводяться організацією для осіб з порушенням зору. Це, зокрема, проведення соціально-психологічних тренінгів, заняття в кімнаті фізичної реабілітації», – поінформували також у міськраді.та комп’ютерному класі, майстер-клас із виготовлення виробів з бісеру, ознайомлення з системою брайлівського письма та виставкою творчих робіт незрячих, екскурсія музеєм тифлотехніки. Гості зможуть поласувати смаколиками галицьких незрячих господинь та взяти участь у квесті», – розповіли організатори.

«У межах цього заходу, з 14.00 у приміщенні спецбібліотеки відбудеться обласний фестиваль авторської пісні та поезії. До роботи в журі запрошені співак-виконавець і композитор, фіналіст шоу «Голос країни» Назар Савко, керівник ГО «Рутенія-нова», авторка і виконавиця пісень у жанрі співаної поезії Наталія Криничанка й поетеса, сценаристка, перекладачка, літературний критик та громадська діячка Юлія Курташ-Карп», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів