Народна Самооборона Львівщини повезла українським бійцям на передову 20-тонну «пасхальну фуру» (відео)

12:28 5 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tsn.ua

Фронтовики отримають з найбільшого міста на заході нашої країни понад тисячу пасок, більш як півтонни шинок та ковбас, стільки ж домашніх вареників та голубців, а ще писанки та обереги.

20-тонна фура з пасхальними подарунками рушила на передову зі Львова. Самооборона Львівщини повезла бійцям АТО понад тисячу пасок, більш як півтонни шинок та ковбас, стільки ж домашніх вареників та голубців, а ще писанки та обереги.

Усе це перед відправленням священик окропив свяченою водою. Подбали про святковий настрій наших солдатів на сході України господині з усієї області.

Долучились і підприємці, які привозили паски та м'ясо. Окрім їжі, на передову доправлять три джипи для бійців спецзагонів та запчастини до автомобілів.

Від початку АТО це вже 13-та гуманітарна поїздка львівської самооборони на Донбас. Керівник Самооборони Львівщини Валерій Веремчук розповів також: «Я переконаний, що це буде не тільки підтримкою такою на столах, але хлопці будуть відчувати десь наші загальні святкування, які відбудуються за тиждень Великодня».

Про це повідомили сьогодні, 5 квітня, на сайті «Телевізійної служби новин» каналу «1+1».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів